Lukk søk

Fjordkraftligaen

July 30, 2021

Stjernetrio på VIF-trening: - Håper de syns det er morsomt

Da Vålerenga-spillerne gikk på is for å teste utstyr denne uken, fikk de selskap av Mats Zuccarello, Alexander Bonsaksen og Mats Rosseli Olsen.

Foto med tillatelse: Dolph Andersen

Profilene fra NHL, finsk liga og svenske SHL har vært hjemme i Norge og stakk Vålerenga-øktene i Lørenskog Ishall denne uken.

Rundt 20 spillere var på plass mandag og onsdag selv om øktene var frivillige og hovedmålet å få testet og blitt kjent med nytt utstyr.

- Det var treninger for de som var hjemme og hadde lyst til å kjenne litt på isen og komme i gang. Veldig ålreit å få være med, sier Frölunda-spiller Mats Rosseli Olsen til nitten.no.

Tilbake til Sverige

Han har allerede forlatt hjembyen Oslo og er på plass i Göteborg der Frölunda starter oppkjøringen mandag. I helgen reiser Alexander Bonsaksen tilbake til Finland og KooKoo halvannen time utenfor Helsinki.

For særlig de yngre Vålerenga-spillerne er det både lærerikt og inspirerende å dele treningsarena med landslagsduoen pluss Norges beste hockeyspiller - Mats Zuccarello.

- Jeg tenker med meg selv da jeg var yngre på sommertreningene og spillere som Ole-Kristian Tollefsen og andre gamle Vålerenga-helter var innom. Det var folk man så opp til og som det var stort å trene med. Jeg håper de syns det er morsomt at vi har vært med litt nå, sier Rosseli Olsen.

- Det ryktes at det ble en del mer trøkk og dueller på øktene enn planlagt?

- Hehe, man merker at folk er sultne og vil komme i gang, ja. Det er også mange der som knapt nok spilte noe forrige sesong, men det er bare bra med litt trøkk. Særlig onsdag var det kanskje naturlig da folk hadde fått en økt i beina og blitt mer komfortable på is.

Larsen leder øktene

Vålerenga har lånt Lørenskog Ishall, den nye treneren Kenneth Larsens hjemmebane de siste sesongene, til å komme seg på is og teste utstyr denne uken.

Oppkjøringen starter for alvor neste uke og avsluttes fredag med øl, grilling og møte med fansen på Jordal. Larsen og Espen Knutsens første match som trenerduo for Vålerenga blir trolig treningskampen mot Grüner på Jordal 15. august.

Lørdag 11. september er det serieåpning borte mot Stjernen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form