Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 10, 2024

Stjernen-sjefen forklarer fraværene: - Spillerne var enten syke eller småskadet

Ifølge Stjernen-sportssjef Darren Treloar var alle de ni spillerne som sto over lørdagens ydmykelse i Sparta Amfi enten syke eller skadet.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Poengkongene JJ Piccinich og Austin Cangelosi var to av hele ni Stjernen-spillere som sto over den siste serierunden lørdag. Sparta Sarpsborg benyttet anledningen godt og knuste det reduserte mannskapet fra nabobyen hele 9-0.

Trener Fredrik Johansson uttalte til Fredriksstad Blad etter kampen at han gjerne skulle hatt med alle sammen, men at dette var «anbefalingen han fikk av den sportslige ledelsen».

- Spillerne som ikke spilte i går var enten syke eller småskadet. Da tok vi avgjørelsen om at de skulle stå over for å være best rustet til sluttspillet, sier sportssjef Darren Treloar til nitten.no.

Tilbake torsdag?

I tillegg til Piccinich og Austin Cangelosi, sto Ludvig Jardeskog, Brendan Ellis, Emil Buskoven, Eskil Stene, Håkon Imset Stormli, Calle Spaberg Olsen og Magnus Eikrem Haugen over lørdagens lokaloppgjør.

- Det er det svakeste Stjernen-laget jeg har sett i Sparta Amfi. Og jeg har vært her noen år, sa Sparta-trener Sjur Robert Nilsen til TV 2 lørdag kveld.

Eskil Stene, Stormli, Spaberg Olsen og Eikrem Haugen er alle ferdigspilte for sesongen.

- Fra tidligere erfaring har vi gått inn i sluttspillet med skader. Vi har ikke budsjett eller bredden til de store lagene så vi er avhengig av at alle våre spillere er så friske som mulig til sluttspillet, sier Treloar.

Kritisk

Fredriksstad Blad-journalist Joakim Simensen skriver på X at han tolker Johanssons uttalelse i hans egen avis lørdag som at det er en uenighet mellom sportssjef og trener.

- Pisser på fansen. Kan skape uharmoni i spillergruppen - noen er garantert uenig i avgjørelsen. Min mening: En elendig avgjørelse, skriver Simensen blant annet.

Stjernen åpner sluttspillet mot Vålerenga på Jordal torsdag. VIF valgte å møte Fredrikstad-laget og ikke Frisk Asker til tross for tre strake nederlag mot de røde fra Østfold.

- Det er et lag som har satset veldig hardt i år. Vi har spilt bra mot dem, men sluttspill er noe helt annet. Jeg tror det blir tette og tøffe kamper. Så lenge vi kan holde oss friske tror jeg vi har bra muligheter, sier Stjernens sportssjef.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form