Lukk søk

Fjordkraftligaen

June 25, 2021

Stjernen-sjef: - I midtsjiktet på pengebruk

Stjernens 11. nysignering er på plass, men sportssjefen mener spillerbudsjettet er i midtsjiktet i Fjordkraft-ligaen. Der håper Stjernen også å ende sportslig sett.

De meritterte candierne Ryan Gropp, Gabriel Gagné, Riley Brace og Kevin Davis skaper forventninger i Fredrikstad.

Austin Cangelosi, Brendan Ellis og Håkon Imset Stormli fra Lillehammer, Storhamar-duoen Ole Einar Engeland Andersen og Jonathan Hafsmoe, VIF-veteranen Filip Gunnarsson samt Benjamin Byrkjeland fra Narvik er også hentet inn.

Signeringene og pengebruken i Stjernehallen er sommerens snakkis i Hockey-Norge.

- Vi har kontroll. Det kan kanskje se ut som vi har brukt mye penger, men jeg tipper vi ligger i midtsjiktet på pengebruk. Vi har ikke mest penger og vi har ikke minst penger, sier sportssjef Darren Treloar til nitten.no.

Overskudd

Fredriksstad Blad skrev denne uken at Stjernen gikk med 400.000 i overskudd forrige sesong og har 2,2 millioner i positiv egenkapital. Nå økes budsjettet til drøye 17 millioner.

- Kanskje vi ligger på femteplass på tabellen også pengemessig, sier Treloar og ler vel vitende om at klubben har fått kritikk for å være for defensive med målsettingen om å ende topp fem kommende sesong.

- Men er topp fem for defensivt med denne troppen?

- Det er ikke lett å bli topp fem i denne ligaen. Det er mange lag som kan bli gode. Sparta har et bra lag på papiret, du har Stavanger, Storhamar, Frisk Asker, Vålerenga, Lillehammer. Dette kommer til å bli tøft. Jeg tror det kommer til å bli en veldig jevn liga. Ringerike og Grüner har også tatt steg. MS kommer med ny trener og ny tenning. Nei, det blir ingen lette kamper, mener sportssjefen.

Komplett tropp

Med signeringen av Ryan Gropp denne uken, ble troppen komplett. Treloar, som påstår han ikke har jobbet hardere eller bedre enn andre sportssjefer i sommer, oppsummerer den slik:

- Det er et spennende lag jeg er fornøyd med. Men hvor bra det blir er vanskelig å si nå. På papiret ser det lovende ut, men vi må prestere også. Testen kommer i august, september, oktober, november. Det er opp til oss å bevise noe. Vi må få dette til å fungere.

Treloar har hele veien hatt en tett dialog med trener Anders Olsson - også han ny - om nykommerne. At signeringsfesten har blitt den store snakkisen i Hockey-Norge, lever Stjernen-gjengen godt med.

- Det må vi tåle. Både det og litt press. Det må vi bare leve med.

- Kanskje heller det enn at ingen bryr seg om Stjernen?

- Det er jeg 100 prosent enig i!

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form