Lukk søk

Fjordkraftligaen

November 19, 2021

Stjernen-Olsson: - Nå ble jeg to-tre år eldre

Stjernen-sjef Anders Olsson vil ikke være med på at det er typisk et gull-lag å gå seirende ut av slike kamper som på Jordal torsdag kveld.

Foto: nitten.no

- Nei, det er langt, langt, langt dit. Vi tar en kamp av gangen, vi. Jeg vet det er et kjedelig svar, men sånn er det. Nå er det Ringerike neste. Der lå vi under 3-0 og snudde det sist. Det er vel på et vis en dårlig vane, men.

Den svenske Stjernen-treneren var innom de fleste følelser underveis på Jordal torsdag kveld.

4-0 til første pause ble til 4-3 etter 40 minutter og 4-4 ved full tid før Patrick Newell fullførte den elleville snuoperasjonen.

- Nå ble jeg to-tre år eldre. Det ble noen grå hår også. Men det var enormt morsomt for guttene å snu dette. Stort. Stjernen har hatt et lite kompleks mot Vålerenga på Jordal. Det er viktig at vi lyktes her nå, sier Olsson.

Hadde troen

Både Olsson og flere Stjernen-spillere forteller om en fattet og offensiv gjeng selv i første pause på stillingen 4-0 til Vålerenga.

- Vi visste vi var tvunget til å gjøre en bedre figur og gi oss selv en sjanse. Vi ble enige om å vinne andre periode og ta det derfra. Jeg syns vi løftet opp spillet og fikk uttelling. På 4-3 kjente vi at vi kunne ta det. Jeg er veldig stolt over guttene som viste en slik karakter. Enormt sterkt, sier Olsson.

Da lagene møttes i Fredrikstad sist ble Stjernens 2-0-ledese til 2-3. Tidligere VIF-spiller Filip Gunnarsson hadde stor tro på revansj selv på stillingen 4-0 torsdag kveld.

- Jeg syns ikke 4-0 ga et riktig bilde av kampen. Vi spilte ok, men ga dem noen enkle sjanser. Det som skjer etter første periode er jo helt... Hva skal man si?

- Ja, hva sier du?

- Vi spiller ishockey. Det syns her. Vi forsøker å spille. De dumper puck 80 prosent av gangene. Det er det de gjør. Vi forsøker å spille. Det gir resultater over tid, sier Gunnarsson til nitten.no.

- Du syns dere var klart best?

- Klart best og klart best. De siste 40 minuttene er det vel ingenting å snakke om.

Kollaps?

Vålerenga-trener Kenneth Larsen ville ikke bruke ordet kollaps om torsdagens nedtur.

- Stjernen er et bra lag. De fikk troen på det, kom inn i matchen med to straffeslag de scoret på og da visste vi kvelden kunne bli lang, sier treneren til nitten.no.

- Vi hadde en del sjanser vi kunne scoret på vi også. Men vi var slurvete med pucken og Stjernen fikk overganger. Én prosent ned er nok til at Stjernen tok oss igjen. Det er et bra lag, gjentar Larsen om serielederen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form