Lukk søk

Fjordkraftligaen

August 31, 2021

Sparta med tunge fravær før dagens kamp mot MS

Sjur Robert Nilsen var svært skuffet søndag kveld. På mandag morgen var det tilbake igjen i Sparta garderoben.

Assistent-treneren på landslaget har vært borte fra sitt klubblag i noen uker etter at oppkjøringen og OL-kvalifiseringen stod i fokus for Sparta-treneren. Nå er han glad for at dobbelt-rollen er over.

- Det er tøft når det står på med to lag, men så er jeg heldig som får lov til å være med rundt det norske landslaget også. Men du merker på kroppen at følelsene er som berg-og-dalbane hvor du sitte i bilen hjem fra Jordal på søndag og er svært skuffet. Til og stå opp tidlig dagen etter for å gjøre det klar til trening med Sparta. Du har ikke tid til å være skuffet så lenge, forteller Nilsen.

- Men vi skal være ærlige å si at Danmark hadde et bedre lag på papiret enn oss. Selv om ikke det vinner ishockeykamper, så visste dem etter 1-0 at de var gode. Vi var nærmere, og hadde kanskje fortjent å få det første målet. Det holdt ikke denne gangen, og det sier seg selv at det blir vanskelig å vinne ishockeykamper når du ikke scorer mål.

Sparta ubeseiret uten Sjur

Selv om det har vært landslagspause, så har ikke Fjordkraftliga-lagene ligget på latsiden under oppkjøringen. Sparta har vunnet alle sine tre treningskamper denne sesongen, hvor de blant annet åpnet med å vinne 9-1 på Hamar. Og alle kampene har blitt vunnet uten Sjur Robert Nilsen i boksen.

- Jeg har ikke fått sett så mye av kampene siden mitt fokus har vært på landslaget, men jeg har tatt noen telefoner hjem og fått signaler på hva som har skjedd, forteller han humoristisk.

I dag reiser Sparta til Manglerud for å bryne seg på MS. Det kan fort blir en tøff kamp for sarpingene som i dag har tunge frafall.

- Vi har mange ute i dag, dessverre. En del har småskader og kjenninger så vi velger å ikke ta noen sjanser. Det er ikke alvorlig, men vi velger å hvile. De spillerne som ikke reiser innover i dag er: Mathias Nilsson, Marcus Faggerud, Daniel Olsson Trkulja, Niklas Roest og Henrik Knold.

- Tunge navn?

- Ja, og sånn blir det i blant. Men vi reiser inn med fullt lag, og da er det andre spillere som får sjansen til å prøve seg. Så vi ser på dette som positivt.

MS igjen på torsdag

Allerede torsdag spilles returoppgjøret i Sparta Amfi. Den kampen gleder Sjur Robert seg til.

- Lenge siden jeg har stått i boksen i Amfin´n med publikum, så det blir litt spesielt. Men først skal vi reise inn til MS og få i oss en god trening der inne. Vårt mål med kampen er naturligvis å fortsette med dem tingene som vi prater og jobber med hver eneste dag. Blant annet spill med og uten puck. Så får vi ta en oppsummering etter kampen om vi så lyspunkter av dette.

Manglerud Star har ikke besvart Nitten.no sine henvendelser angående status rundt dagens lag.

- Vi kommer til å ha fokus på oss selv, og bruker all energi på det. Under treningskampene så benytter vi ikke en kalori på å sjekke ut motstanderen eller hva de kommer med, avslutter Nilsen.Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form