Lukk søk

Fjordkraftligaen

April 30, 2021

Niclas Jessesen tilbake i Sparta

Sparta henter Niclas Jessesen tilbake fra et opphold i Narvik Arctic Eagles. Han ble fredag presentert i en sending på Sparta-TV.

Sparta varslet på sin Instagram-konto fredag formiddag at klubben ville presentere en ny spiller klokken 12.00.

SPARTA BEKREFTER: 13:00 er rett tidspunkt

Nitten.no omtalte at dette var en spiller som har spilt for Fjordkraft-ligaen denne sesongen. Klokka 12 ble sarpingen Niclas Jessesen presentert som klar på en toårskontrakt.

Sjur Robert Nilsen sa tilnNitten.no at han var glad for å få inn spilleren før navnet var avslørt:

- Ja, vi er en klubb som ønsker å utvikle spillere. Spilleren har blitt eldre og fått et ekstra år i ligaen. Nå handler det om å utvikle spilleren enda mer slik at han kan ta nye steg i Fjordkraft-ligaen.

Jessesen er Sparta-gutt, men dro i 2019/20-sesongen til naboklubben Comet. Han har også vært innom Ringerike og senere Narvik før han nå returnerer til kjente forhold i Sarpsborg:

- Niclas fikk stor tillit i Narvik og han presterte bra der oppe. Han har tatt steg siden han forlot Sparta. Narvik var et alternativ for Niclas også neste sesong, men han ønsket seg nærmere hjembyen. Da følge vi at det var riktig å hente tilbake Niclas, sier sportssjef Henrik Malmström til Sarpsborg Arbeiderblad.

Presentasjon av spilleren kan du se her!

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form