Lukk søk

October 22, 2021

Smirnov etter Lillehammer-kollapsen: - Vi mister konsentrasjonen

De var få som kunne spå at Lillehammer skulle kollapse så fryktelig som de gjorde i går. Seks mål bakover i midtperioden sørget for lagets andre tap på rad i Fjordkraftligaen.

Lillehammer ledet 1-0 etter de første 20 minuttene av gårsdagens kamp, så kom den totale kollapsen i midtperioden hvor laget slapp inn hele seks mål.

- Vi mistet konsentrasjon. Vi løste ting dårlig i egen sone. Ikke en pasning satt. Dårlige mottak og vi tapte kampen for oss selv i går, fortalte en oppgitt Aleksander Smirnov om Lillehammer-kollapsen i midtperioden.

To tap på rad

Sjefen selv vil ikke gå med på at laget er inne i en dårlig trend, men Grüner-tapet irriterte han.

- Der var vi ikke mentalt til stede. Vi har spilte mange bra kamper i år, men det var en dårlig innstilling til den kampen. Det gikk på det mentale, og derfor tapte vi den.

- I går scoret Stjernen på alle sine sjanser i 2.periode, og da ble det som det ble, mener Smirnov.

Andreas Martinsen forteller at det det ble litt spesiell garderobestemning etter den andre perioden.

- Ingen var fornøyde med det vi presterte, og det fikk vi kanskje høre også. Men hjelper det egentlig å skrike når vi har slike dager? Det tror ikke jeg, forteller den tidligere NHL-spilleren som kom i fokus rett før slutt med en knallhard takling.

Ingenting hadde hjulpet

Det ble ikke foretatt noen form for timeout eller noe, og det forklarer Martinsen slikt.

- I dag så hadde ikke mye hjulpet tror jeg. Det var en kamp hvor ingen som hadde dagen. Det satt ingen i garderoben og var fornøyd med seg selv i går, forklarer Martinsen.

-Hvordan forklarer du kollapsen i går, Martinsen

- Det er sånn som kan skje. Vanskelig å sette fingeren på noe da alt blir galt. Vi glemte kampen i det vi gikk av isen vi, forteller Martinsen.

Nå ønsker ikke Lillehammer-forwarden å ikke krisemaksimere lagets form.

-Nei, vi har kun tapt to kamper på rad, og det er ny kamp i morgen allerede. Jeg er overhodet ikke bekymret for vår form.

Helt på slutten ble Andreas Martinsen utvist etter en knallhard takling. Den setter han på frustrasjonskontoen.

- Kanskje litt frustrert, og det blir fort litt sånn. Den var hard, men ikke stygg. Jeg må spille mitt spill, og jeg var overhodet ikke bra i går så da må jeg spille mitt spill, avslutter Martinsen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form