Lukk søk

Elitehockeyligaen

January 3, 2023

Smirnov håper maks fem spillere drar: - Vi må stoppe der

Lillehammer-trener Aleksander Smirnov vet ikke om Nick Dineen og Martin Gran blir med til Jordal torsdag.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Foreløpig vet vi ikke med Martin og Nick. Kanskje de spiller mot Vålerenga. Kanskje ikke. Vi mister i så fall den viktigste rekka vår, så vi må stoppe der, sier Smirnov til avisen GD tirsdag.

Den økonomiske krisen har foreløpig sendt landslagsspiller Andreas Martinsen til Vålerenga, William Mäkinen til fransk hockey og tirsdag pakket også Henrik Eriksson ut av garderoben i Eidsiva Arena.

Nick Dineen og Martin Gran er to av navnene som linkes til flere andre norske klubber, begge nevnes også av Smirnov som to som kan forsvinne, men også den unge duoen Trym Gran og Sverre Rønningen er attraktive på markedet.

Stjernen neste?

Nitten.no fikk tirsdag opplyst av flere kilder at Stjernen har kikket på mulighetene for å knytte til seg begge Gran-guttene. Stjernens styreleder Gisle Årnes bekreftet mandag overfor Fredriksstad Blad at Martin er interessant for klubben.

Det har ikke lyktes nitten.no å få en kommentar fra Trym Gran tirsdag. Martin Gran og Nick Dineen har også blitt koblet til Stavanger Oilers de siste dagene.

- Jeg har ikke skrevet under for en ny klubb ennå. Det kommer til å skje mye i neste uke. Jeg kan ikke kommentere noe mer om det nå, sa Martin Gran til Hamar Arbeiderblad etter fredagens kamp mot nettopp Storhamar.

Sjur Rakstad-Larsen i Storhamars sportsutvalg har fortalt HA at Gran ikke er aktuell for en retur til CC Amfi nå.

Lillehammer-ledelsen har uttalt at ingen av spillerne reise, men klubben mangler rundt 500.000 i måneden fremover og ser på muligheten for å kvitte seg med lønnskostnader dersom noen av spillerne får muligheten i en annen klubb.

- Jeg er veldig glad hvis vi beholder Sverre og Trym. Det blir veldig mange unge gutter på laget vårt nå og vi får problemer med å konkurrere mot topplagene. Nå må flere spillere ta mer ansvar, sier Smirnov til GD.

Kun Martinsen

I tillegg til spillerne som forsvinner, må Lillehammer klare seg uten Alexander Reichenberg og Karl Markström torsdag. Duoen har vært ute en periode og mister også møtet med tidligere lagkompis Andreas Martinsen på Jordal.

Anders Myrvold i Vålerengas sportsutvalg svarte slik da nitten.no mandag spurte om det er aktuelt å hente flere spillere fra OL-byen:

- Nei, vi har ikke vurdert flere fra Lillehammer nå.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form