Lukk søk

January 22, 2021

Slik gjør våre Ishockey-heltinner det i utlandet

Sjekk hvordan våre ishockey-heltinner gjør det i utlandet

Navn – Klubb – Liga og land – Kamper – Mål imot – Redningsprosent. 

Målvakter


Ena Marie Nystrøm – Mercyhurst Univ. (NCAA – Canada) – 1 – 1.02 – 95,5 %

 • Ena Marie Nystrøm har vært Norges første valg på landslaget og gjør sin tredje sesong i Canada i en alder av bare 20 år. Den tidligere Stavanger Oilers-spilleren har kun spilt en kamp og har en redningsprosent på 95,5 %. 

Linnea Holterud Olsson – Hammarby IF (Division 1 – Sverige) – 2 – 2.51 – 94,0 %

 • Linnea Holterud Olsson som har 4 landslagskamper for Norge spiller til daglig i Hammarby IF, hvor hun gjør sin femte sesong. Hun var innom SDE, Djurgården, Södertälje og Segeltorps i Sverige. Kongsvinger-jenta har tidligere spilt for Vålerenga i Norge. 

Kaja Ekle – Modo Hockey 2 (Division 1 – Sverige) – 3 – 4.25 – 87,5 %

 • Kaja Ekle gjør sin tredje sesong i Modo Hockey og har totalt spilt 7 kamper i løpet av de tre år. I Norge har hun spilt for Wing Hockey og Astor Hockey. 


Navn på spilleren – Klubb – Liga og land – Kamper – Mål – Assist – Poeng – Utvisningsminutter - +/-

Backer


Lene Tendenes – Linköping HC (SDHL – Sverige) – 30 – 2 – 7 – 9 – 28 - +11

 • Lene Tendenes har allerede 31 landslagskamper for Norge i en alder av 21 år. Tendenes gjør sin sjette sesong i den svenske klubben og har allerede spilt 200 kamper for Linköping. På 200 kamper har hun notert seg for 55 poeng. 

Thea Jørgensen – Lindenwood Univ. (NCAA – Canada) – 8 – 2 – 0 – 2 – 4 – 0

 • Thea Jørgensen gjør sin fjerde sesong utenfor landegrensene, men sin første sesong i Canada. Hun spilte de tre andre sesongene i svenske Linköping sammen med Lene Tendenes. Hun har spilt 8 kamper for den canadiske klubben og har scoret to ganger. I Norge har hun spilt for Jordal og Vålerenga. Har også 5 kamper for det norske landslaget. 

Ingrid Morset – Linköping HC (SDHL – Sverige) – 30 – 4 – 6 – 10 – 12 - +8

 • Ingrid Morset har 58 landslagskamper for Norge og gjør sin syvende sesong i Linköping, før dette spilte hun for Modo Hockey. Hun har allerede spilt over 300 kamper i toppdivisjonen i Sverige og er en ledende spiller både på og utenfor banen for Linköping. Hun har vært kaptein for Norge de siste sesongene og var også kaptein for Linköping i fjor. 


Maren Knudsen – IF Björklöven (Division 1 – Sverige) – 4 – 1 – 1 – 2 – 2 - *

 • Maren Knudsen gjør sin første hele sesong i Sverige, etter et lite opphold i Björklöven i fjor. Den tidligere Stavanger Oilers-spilleren har spilt 11 kamper i Division 1 og gjort 3 poeng. 

Silje Kongstorp Johansen – Modo Hockey 2 (Division 1 – Sverige) – 7 – 0 – 0 – 0 – 8 - *

 • Silje Kongstorp Johansen gjør sin tredje sesong i Sverige og i Modo Hockey. Hun har gjort 28 kamper for den svenske klubben og har gjort 2 poeng. Før hun dro til Sverige så spilte hun for Wing Hockey. 

Jannike Gullman – Sport (Nalsten Liiga – Finland) – 16 – 0 – 0 – 0 – 28 - *

 • Jannike Gullman gjør sin første sesong i utlandet. Hun spiller for den finske klubben Sport. Hun spilte 42 kamper for Stavanger Oilers og gjorde 21 poeng før hun dro til Finland. 

Anna Beatrice Storesund – Modo Hockey 2 (Division 1 – Hockey)


Løpere


Andrea Dalen – Djurgårdens IF (SDHL – Sverige) – 29 – 12 – 12 – 24 – 12 - +9

 • Andrea Dalen er vår beste spiller, med sine 315 poeng på 251 kamper i den svenske toppserien. Hun har nå gjort 12 sesonger i utlandet. Hun startet i Linköping HC før hun dro Dalen og videre til amerikanske Univ. of North Dakota og var der i fire sesonger. Hun har nå returnert til Sverige og Djurgården. I sin første sesong gjorde hun utrolige 73 poeng på 36 kamper. På sine 64 kamper for det norske landslaget, har hun gjort 63 poeng. 

Millie Rose Sirum – College of the Holy Cross (NCAA – Canada) – 11 – 5 – 4 – 9 – 6 - -5

 • Millie Sirum gjør sin fjerde sesong i USA, men sin første sesong i College of the Holy Cross. Hun har gjort 9 poeng på 11 kamper. I Norge spilte Sirum og Stavanger Oilers og gjorde 62 poeng på 40 kamper. 

Julie Øiseth – IF Troja-Ljungby (Division 1 – Sverige) – 4 – 1 – 1 – 2 – 25 - *

 • Julie Øiseth gjør sin tredje sesong i Troja-Ljungby og sin femte sesong totalt i Sverige. Hun har 31 landslagskamper, men kun gjort ett poeng. Hun har tidligere spilt for Färjestad og HV71 i Sverige. I Norge har hun spilt for Stjernen, Sparta og Vålerenga. 

Madelen Haug Hansen – Linköping HC (SDHL – Sverige) – 28 – 5 – 15 – 20 – 14 – +4

 • Madelen Haug Hansen gjør sin niende sesong i Linköping og i Sverige. Hun har gjort 212 poeng på 277 kamper. Kapteinen for Linköping HC fortsetter å produsere med 20 poeng på 28 kamper i år. Haug Hansen har tidligere spilt for Sparta og to kamper for Modo Hockey. 

* Bilde er tatt fra Hockey.no

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form