Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 30, 2022

Skuffet Thoresen: - Det er deres jobb å være motiverte og klare

MANGLERUD (nitten.no) Petter Thoresen var usikker på om motivasjonen var slik den burde hos Storhamar-spillerne i 4-2-tapet mot MS.

Foto: nitten.no

Ukens første av to Oslo-turer endte med null poeng for Storhamar i Manglerud ishall og tap for Petter Thoresen i duellen mot Roy Johansen - Norges to siste landslagssjefer.

Gjestene pådro seg en rekke utvisninger og de gode MS-importene i begge ender av isen ble avgjørende for at Oslo-laget faktisk er foran Storhamar på tabellen etter syv serierunder.

- Jeg mener vi skal slå MS, men da vi må være bedre enn det vi var nå. Om det går på motivasjon eller hva det gjør vet ikke jeg, men det er altfor dårlige prestasjoner vi leverte i to perioder, sier Thoresen til nitten.no.

Familieduell

Han hilser på sønnen Steffen, som misset duellen både mot faren og broren Patrick torsdag, utenfor garderobene i Manglerud ishall og svarer slik på spørsmål om han er usikker på om motivasjonen i Storhamar-leiren var slik den burde være:

- Ja, i denne kampen var jeg det. Du så i tredje perioden at vi var mye bedre, men det hjelper ikke spille én god periode mot Manglerud. Vi var ikke så påskrudde som du må være mot et hardtkjempende lag som har kvaliteter ved siden av at de jobber hardt og har en offervilje. Det måtte vi betale prisen for og ta til takke med null poeng.

- Kan det ha vært undervurdering inne i bildet?

- Det vet jeg ikke. Det må du intervjue spillerne om for det er deres jobb å være motiverte og klare til kamp. Det syns jeg ikke de var. Vi tok altfor mye dumme utvisninger som kostet oss dyrt. Det er dårlig disiplin, rett og slett.

- Du er skuffet over hvordan dere fremsto?

- Ja, selvfølgelig er jeg det.

Ledermålet

Jacob Lundell Noer ga Storhamar ledelsen mange ventet på i første periode, men Manglerud Star slo voldsomt tilbake anført av importene Darien Craighead og Parker Bowles som begge endte på tre poeng i 4-2-seieren.

Noer, som lørdag møter Rasmus Ahlholm på isen for første gang siden overfallet i CC Amfi i desember i fjor, er usikker på om motivasjon og undervurdering kan få skylden for den svake prestasjonen.

- Vi var ikke i nærheten av slik vi åpnet de tre kampene forrige uke. Da var vi på fra start og her kom ut vi på hælene. Jeg vet ikke om det er motivasjon eller energinivå, jeg har ikke helt svaret på det nå, men det var ikke bra nok hvert fall, sier Noer til nitten.no.

- Undervurdering?

- Vet ikke, men MS har gjort det bra i år så det er ingen grunn til å undervurdere dem. Vi tok fryktelig mye dumme utvisninger som ødela matchen. De scoret i overtall og fikk momentum. Da tar det tid å komme seg inn i matchen igjen, og da vi klarte det kom en ny utvisning. Da blir det en ond sirkel. Man må holde hodet kaldt når det butter litt imot.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form