Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 28, 2022

Semifinale i Stavanger: - Vi må være desperate i hver kamp

Sparta tok morgenflyet til Stavanger for å være best mulig forberedt til semifinale én. På hotellet har trener Sjur Robert Nilsen forklart sine gutter hva som gjelder.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Stavanger Oilers valgte Sparta og i kveld klokken 19 droppes pucken i den første semifinalen foran et ellevilt publikum i DNB Arena. Den kampen går uten Sarpsborg-gutten og Oilers-profil Tommy Kristiansen som står over med skade.

- Vi vet hva som møter oss, og vi reiser overhodet ikke bort til Stavanger for å stå med lua i hånda, forteller Sjur Robert Nilsen til nitten.no før kampstart.

Desperate

Med unntak av en syk Sander Thoresen og skadde Mathias Nilsson er det en fulltallig tropp hos Sarpsborg-laget i kveld. Nilsen ser frem mot en tøff semifinale-serie mot seriemesteren.

- Jeg føler at alle kampene vi har spilt mot Oilers denne sesongen har vært tøffe og ikke minst jevne. Ingen tvil om at Stavanger er et godt lag, men vi har naturligvis troen på at vi kan slå de ut, forteller Nilsen.

Sparta vant sin kvartfinale-serie mot Frisk Asker og ble belønnet med treningsfri på torsdag, og ikke minst en kampfri helg. Den tiden har Nilsen brukt godt til å se på dagens motstander.

- Alle vet at Stavanger er et godt lag, og de ble seriemester av en grunn. Men dette er sluttspill, og da kan alt skje. Vi har bevist før at vi kan slå gode lag når vi spiller opp i mot vårt beste. Og skal vi slå ut Stavanger, da må vi være der i hver eneste kamp.

- Legger du litt press på Stavanger nå, Nilsen?

- Press og press, alle leser vel tabellen og så at de fikk en enklere reise til semifinalen. De var det laget som scoret mest og slapp inn minst og var det beste laget i serien. Men det er glemt. Nå er det sluttspill.

Motivasjonstale

På spillerhotellet i Stavanger forbereder Sparta-spillerne seg til kamp. Der har de allerede hatt lagmøte hvor Nilsen har brukt hele sitt følelsesregister.

- Først og fremst så skal vi spille vårt eget spill. Vi skal eie pucken så langt det lar seg gjøre, og naturligvis så blir det masse følelser i sving, forklarer Nilsen.

- Hva sa du til guttene?

- Jeg fortalte dem at de må spille hver eneste kamp som det var den siste. Vi må være desperate i hver eneste kamp skal vi ha mulighet. Naturligvis blir målvaktsspill, over- og undertall også viktig. Det siste jeg sa til guttene var å ikke se så langt fremover. Se på Lillehammer mot Stjernen. De trodde kanskje de var i semifinalen da de ledet 3-1 i kamper. Vi kommer aldri til å gi opp, avslutter Nilsen fra spillerhotellet.

I følge bettingselskapene så er Stavanger Oilers favoritter til å vinne i kveld.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form