Lukk søk

Aktuelt

May 13, 2021

Sebastian Johansen: - Jeg vraket flere Fjordkraft-tilbud

Lørenskog mener alvor da de uttalte at de ønsker å mobilisere før kommende sesong. Nå har Sebastian Johansen (23) signert for Lørenskog etter to år i Narvik.

Lørenskog har uttalt at de ønsker å mobilisere før kommende sesong i 1.divisjon, og nå gir de svar på tiltale. De henter de hjem Sebastian Johansen som har i løpet av sine seks siste sesonger i Fjordkraft-ligaen gjort 63 poeng fordelt på Lørenskog, Frisk Asker og Narvik. Johansen velger å gå ned en divisjon for å hjelpe Lørenskog opp i det glade selskap igjen.

- Jeg vraket flere tilbud fra Fjordkraft-ligaen for å komme hjem å spille med kompisene igjen, forteller han til Nitten.no

Krever ikke lønn

Mats Wibe-Lund har tidligere uttalt til Nitten.no at klubben ikke ønsker å lønne spillere, men at de heller satser på totalpakken til spilleren. Dette var også den store faktoren for at den tidligere Narvik-spilleren nå velger å flytte ned en divisjon.

- Jeg fikk et tilbud om å hjelpe til på Wang sammen med Peter Messa, samtidig som sponsorer har kjøpt min drakt. Så jeg ønsket ikke å kreve penger fra Lørenskog. Kunne nok tjent mer på ishockeyen hvis jeg hadde fortsatt å spilt i Fjordkraft-ligaen, forteller han videre til Nitten.no

Selv om 23-åringen nå tar steget ned fra den øverste divisjonen, så er han langt fra ferdig med Fjordkraft-spill.

- Vi skal rykke opp neste år, så jeg ønsker å spille i Fjordkraft igjen med Lørenskog så fort som mulig, forteller han optimistisk.

- Det satses bra på 1.divisjon neste sesong, hvor blant annet Tv2 Sumo skal sende kampene direkte. Det gjør at ligaen kan bli mer interessant for mange vil jeg tro.

Bør ikke du dominere i 1.divisjon?

- Spillestilen min er å produsere poeng, og jeg håper at jeg kan være til hjelp slik at vi rykker opp. Men jeg blir ikke sur hvis jeg ikke har to poeng i hver kamp.

Ble ikke som forventet i Frisk Asker

Hockey-Norge fikk virkelig opp øynene for unggutten da han slo igjennom for Lørenskog i sesongen 17/18. Der produserte han 26 poeng på 45 kamper, og ble belønnet med en landskamp. Året etter skulle karrieren skytes fart videre i Frisk Asker, men slik ble det ikke for unggutten.

- Etter min sesong i Lørenskog, så håpet jeg på å få en større rolle i Frisk Asker enn det jeg fikk. Starten var tøff, hvor trener Scott Hillman (fikk sparken senere) ikke ga meg mye tillit. Janne tok over, og da ga jeg det en sjanse til, men jeg fikk ikke spille noe annet enn fem mot fem. Det ble tøff sesong rent personlig for meg, forteller Johansen som gjorde 28 poeng på sine to år i Frisk Asker.

Ferden videre gikk til nord og Narvik som skulle debutere i den øverste ligaen. Der gikk det heller ikke som spilleren forventet.

- Narvik ringte og tilbudte meg egentlig den rollen jeg ønsket, men det ble overhodet ikke slikt jeg hadde forespeilet meg. Laget vårt var bedre enn det tabellen visste, men alt var motbakke. De siste to årene har vært tunge for meg, spesielt på isen.

Med flere år i motbakke ønsker han nå å få spillegleden tilbake, og da falt valget på å spille med barndomskamerater i Lørenskog.

- Nå ønsket jeg meg hjem for å få spillegleden tilbake, spille med kompiser og ha det gøy med dem. Jeg følte at Lørenskog var det beste stedet for å få tilbake den godfølelsen som jeg har savnet, forteller forwarden.

Håper bestekameraten følger etter

Johansen er en av de første store signeringene til Lørenskog, i følge klubben selv. Fra før har Nitten.no skrevet om Steffen Thoresen og Robin Dahlstrøm som begge ryktes til klubben. Nå håper 23-åringen at bestekameraten Petter Grønstad skal gjøre det samme som han selv. Nemlig signere for Lørenskog.

- Har hørt rykter om det, og jeg håper virkelig at han signerer. Det hadde vært ille moro.

Som bestekamerater så må han fortelle deg noe vel?

- Nei, han forteller meg ingenting faktisk. En luring der altså. Men jeg håper at det blir lettere for han å takke ja til Lørenskog, nå som jeg har gjort det.

Lørenskog-gutten bytter nå ut Oilers, Vålerenga og Stjernen med Comet, Haugesund og muligens gamleklubben Narvik. Det innrømmer hovedpersonen blir litt rart, men også ganske kult.

- Blir annerledes å ikke ta flyet til Stavanger og heller sette seg på bussen til Haugesund. Nivået kjenner jeg ikke til, men jeg gleder meg veldig, avslutter den tidligere Narvik og Frisk Asker-spilleren.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form