Lukk søk

August 3, 2021

Ringerike i gang med oppkjøringen: - Vi skal plukke over 20 poeng

Ringerike Panthers gikk på is i går, og gleder seg nå til en beinhard oppkjøring. Og målet til hovedtrener Martin Boork er å ta flere poeng enn sist gang de var i den øverste ligaen.

Rapporterne fra Hønefoss forteller at det var en forventningsfull gjeng som gikk på is for første gang i Schjongshallen i går. Hovedtrener Martin Boork forteller til nitten.no at det det var det vanlige å se på den første treningen.

- Det blir det vanlige. Er som å slippe ut kuene på enga for første gang. Dårlige pasninger, skudd i krysset og skudd over vantet. Men det viktigste var at vi fikk kommet i gang og at spillerne nå får tilpasset nytt utstyr de første dagene.

Bryr seg ikke om de andre Fjordkraft-lagene

Boork er fullstendig klar over at de fleste tror at Ringerike vil få en tung sesong i Fjordkraft-ligaen. Hovedtrenerne liker ikke at det skal settes hårete mål, og ser heller frem mot realistiske mål for sine gutter.

- Vårt mål er å greie oss i denne ligaen. At vi skal komme til sluttspill blir for meg feil. Vi kan gjerne sitte og tro og håpe på dette, men vårt mål er at vi skal plukke over 20 poeng. Det var det vi fikk sist vi var i den øverste serien, fortsetter hovedtreneren

- Vi kan ikke bry oss om de andre Fjordkraft-lagene. Vi må heller fokusere på dem tingene vi kan gjøre noe med. Nå har klubben rustet opp veldig og vi er forberedt og vet naturligvis hva vi går til denne sesongen.

Merker dere noe forskjell på denne oppkjøringen kontra den i 1.divisjon?

- Treningene blir mye av det samme, men det blir litt mer oppmerksomhet for media og det rundt ved å spille i den øverste serien i Norge, kontra 1.divisjon. Men det skal vi bare bruke positivt. Det er jo dette som vi trener for hver eneste dag.

Har rykket opp og ned

Ringerike-sjefen peker på kjernen i laget som den viktigste faktoreren hvis Hønefoss-laget skal realisere sine mål denne sesongen.

- Vi har har en kjerne i laget som står sammen. Den kjernen stod sammen da vi rykket opp sist, var med på å rykke ned og nå rykket opp igjen. Det har både vært oppturer og nedturer for den gjengen. At vi nå har stått sammen i en del år, tror jeg kan være positivt for oss denne sesongen. Samtidig som vi også har tatt steg på den sportslige plan siden sist gang, forteller Boork.

Laget har også forsterket med Kenneth Pappalardo som har tre SHL-kamper på sin CV og som spilte 13 kamper for Narvik forrige sesong. Men å legge for stort press på 20-åringen ønsker ikke hovedtreneren å gjøre.

- Nei, jeg forventer ikke at han skal bære Ringerike en hel sesong. Men at han kan stå frem i enkeltkamper. Mathias Jensen og Petter Ellefsen er spennende gutter som kan få litt oppmerksomhet i løpet av sesongen. I tillegg har vi Jonas Haughom på lån fra Stavanger Oilers som også vil vise seg frem, tror hovedtreneren.

Seks treningskamper

Ringerike skal igjennom seks treningskamper, før serieåpningen bringer dem til Hamar og møtet med Storhamar i CC Amfi.

- Vi har valgt å møte fem fjordkraft-liga motstand i oppkjøringen hvor vi skal bryne oss mot Sparta, Lillehammer, Frisk Asker, Storhamar og Stjernen. I tillegg så skal de møte Gjøvik som holder til i 1.divisjon. Vi reiser til Fredrikstad i den siste treningskampen før vi skal til Hamar og hente tre poeng i serieåpningen, flirer Boork.

Selv om Ringerike ser for seg en sesong på motsatt ende av tabelltoppen, så spår Boork en jevn sesong i vår øverste liga.

- Det blir nok Stavanger, Frisk Asker, VIF og Storhamar som tar de topp-4 plasseringene, og skulle Stjernen få laget til å fungere så kan de blande seg inn. Sparta og Lillehammer har også potensiale til å være med i toppen, så det sier seg selv at dette blir en morsom og ikke minst jevn sesong. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, og vi som lag gleder oss til å kaste oss ut i det, avslutter Boork til nitten.no

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form