Lukk søk

Fjordkraftligaen

March 7, 2022

Ringerike i historisk sluttspill: - Vi skal feire og være stolte

Ringerike er strålende fornøyde med den historiske sluttspillplassen der de forventer å møte seriemester Stavanger Oilers i kvartfinalen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Mange ishockeyeksperter spådde Ringerike på en av de to nederste plassene, men Hønefoss-gjengen er klare for et historisk sluttspill.

Daglig leder Janka Aasen er svært fornøyd med åttendeplassen på øverste nivå.

- At vi nå er klare for sluttspill, er veldig stas. Vi merker at det litt hockeyfeber i Ringerike-distriktet om dagen, forteller Aasen.

Mentalt forberedt på Oilers

Når serien avsluttes 10. mars er det Stavanger Oilers som kan velge seg ut motstander i kvartfinalen.

- Vi er mentalt forberedt på å møte seriemesterne fra Stavanger i kvartfinalen. Så vi er både klare for å ta de i mot og reise til Stavanger for å gi de kamp, forteller den daglige lederen.

Før sesongen hadde klubben et mål om å beholde plassen i Fjordkraft-ligaen.

- Klubbens målsetning vil alltid være å være i Fjordkraft-ligaen. Jeg føler at vi fortjener og hører hjemme i den øverste ligaen, sier Aasen.

Øket tilskuersnittet

Sist Ringerike var på øverste nivå, bar ligaen navnet Get-Ligaen og klubben hadde et snitt på rundt 600 tilskuere på sine kamper. Den siste tiden har det tallet vært nesten dobbelt så høyt.

- Etter at restriksjonene ble fjernet har vi hatt over 1000 tilskuere på kampene. Veldig moro, sier Aasen som legger til at de har gjort flere tiltak på arrangementet i Schjongshallen.

- Arrangementet i hallen har vi jobbet veldig med, og det er vi litt stolte av. Det er naturligvis begrensninger med tanke på hallen, men jeg føler at vi har løftet oss veldig på dette området.

Drømmer om ekstra hjemmekamp

Ringerike-gjengen er realister foran sluttspillet, men drømmer om én ekstra hjemmekamp.

- Det ville vært helt fantastisk. Ikke det at jeg ikke tror at vi kan slå dem, men litt realistiske må vi være også. Skulle vi få tre hjemmekamper så gjør det mye for interessen og ikke minst for det økonomiske. Det gir oss mer penger i kassa å spille sluttspill enn å spille kvalifisering.

- Har dere planlagt noe ekstra i sluttspillet for deres supportere?

- Vi har planlagt litt rundt sluttspillet. Det skal bli en fest ut av dette. Vi skal feire og være stolte av det vi har fått til, avslutter Aasen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form