Lukk søk

NHL

January 25, 2022

Rekord-Zucca imponerer: - Helt enormt!

Mats Zuccarello har poeng i ni strake kamper og minst to poeng i fem matcher på rad for Minnesota Wild. I natt ble det scoring og assist i 8-2-seieren over Montreal Canadiens.

Foto: Digitalsport

- Det Zucca presterer er helt enormt!

Det sier hockeyekspert Tor Nilsen etter nok en sterk prestasjon fra landets beste hockeyspiller. Poeng i ni kamper på rad er tangering av Zuccarellos egen pers i NHL - satt i New York Rangers i 2019.

I neste kamp venter nettopp Rangers i New York i det som blir en spesiell kamp for den lille magikeren.

Og mer enn ett poeng i fem strake kamper, er rekord for 34-åringen. Natt til tirsdag norsk tid satte Zuccarello inn 5-1-målet assistert av kompisen Kirill Kaprizov før han noterte målpoeng på Matthew Bodys 6-2-scoring.

38 poeng

På 32 kamper i verdens beste liga står Zuccarello denne sesongen med 38 poeng fordelt på 12 scoringer og 26 assists. 30 spillere har produsert flere poeng i NHL.

- Han er en nøkkelspiller i et lag som vil kunne utfordre om et av de gjeveste trofeene i idretten - Stanley Cup. Måten han i kamp etter kamp setter sine medspillere opp i scoringsposisjoner er helt rått, sier Nilsen.

- Vi er i god form nå. Jeg har gode spillere rundt meg. Vi er et veldig godt lag, og når laget presterer, spiller alle bra. Vi liker å bidra, score mål og vinne kamper, sier Zuccarello selv til StarTribune etter 8-2-seieren over Montreal Canadiens.

Fjerdeplass

Kun Kirill Kaprizov produserer mer enn Zuccarello i Wild-troppen. Russeren har 49 poeng på 37 kamper så langt for laget som nå ligger på fjerdeplass i western conference.

- Zuccarello har et blikk og ferdigheter på isen som er helt unikt. Han fortjener enda mer oppmerksomhet i Norge både for sin prestasjoner på isen, men også for måten han fremstår på som en god rollemodell, mener Tor Nilsen.

- Det er så utrolig moro, og samtidig så enormt imponerende. Mistenker at det blir fryktelig lite søvn når sluttspillet starter, skriver Viaplay-kommentator Kasper Wikestad på Twitter.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form