February 4, 2024

Rekord-Storhamar med 100 poeng - nærmer seg gullfest!

LØRENSKOG (nitten.no) Storhamar satte klubbrekord med 22 strake seirer og suser videre mot seriegull.

Poeng nummer 100 for sesongen ble sikret i Lørenskog ishall søndag - en av to arenaer der serielederen har måttet tåle tap siden seriestarten i september.

Romerikingene rystet Storhamar også denne gang, og ledet 1-0 etter første periode, men gjestene dominerte og snudde matchen i løpet av 36 sekunder i midtperioden.

Seier nummer 22 på rad er rekord i CC Amfi - og nå er avstanden ned til serietoer Vålerenga på 16 poeng inn i landslagspausen.

Rystet - igjen

David Aas-Larsen er tilbake fra skade og på vei mot forrige sesongs storform. Etter drøye 12 minutter fikk han stå alene på bakre stolpe og styrte inn ledermålet via målvakten assistert av Andreas Syversen Pettersen - født i 2007.

Lørenskog var likevel heldige som gikk til pause med ledelse da Storhamar traff metallet flere ganger.

På pressetribunen telte man fem forsøk i stolpene før 1-1-målet kom. I mellomtiden fikk også LIK-toppscorer Vegard Faret en enorm sjanse til å øke foran et gapende bur, men siddisen traff ikke skikkelig.

Det gjorde derimot Kenneth Pappalardo Gulbrandsen fem minutter ut i midtperioden. '

Quenneville-suser

Og 36 sekunder senere var matchen snudd. Peter Quenneville traff godt og hamret inn 2-1-målet bak Anders Iversen Haugum som avsluttet forrige sesong i nettopp Storhamar.

Lørenskog fikk gode sjanser i spill fem mot tre i minuttene som fulgte da både Villiam Strøm og Samuel Solem satt utvist, men uten uttelling.

I tredje periode dominerte Storhamar voldsomt og skapte sjanse på sjanse. Mot spillets gang misset Joakim Opsahl da han fikk stå alene foran Markus R. Stensrud, og i neste angrep var matchen avgjort.

Martin Johnsen lurte pucken på innsiden av målvakten og rekorden var i boks.