Lukk søk

Fjordkraftligaen

July 22, 2022

Fansen etterlyser entusiasme: - Veldig fornøyd med troppen vi har

Lillehammer jakter fortsatt forsterkninger, men er godt fornøyd med dagens tropp og håper gode signeringer og videre utvikling skal gi en opptur i Eidsiva Arena.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

- Vi er bedre rustet enn noen gang. Også med tanke på jobben som er gjort av spillere og trenerteamet off-ice. Det ser virkelig bra ut. Vi har ikke satt oss noe mål enda, men vi skal være i utvikling hele tiden. Klarer vi det, blir dette bra til slutt, sa sportssjef Atle Svensrud til nitten.no for ett år siden.

Det ha en 7. plass og exit i kvartfinalene etter en dramatisk duell mot Stjernen som gikk til sju kamper etter at Fredrikstad-laget avsluttet med tre strake seirer.

Nå er det en revansjesugen Lillehammer-gjeng som ser frem mot en ny sesong.

- Det er vanskelig å sammenligne med forrige sesong, men vi har stor tro og håper mange fortsetter å ta ytterligere store steg i sin utvikling slik de gjorde forrige sesong, sier Lillehammer-assistent Anton Säll til nitten.no.

Inn og ut

Tribunesliterne, en podkast tilegnet Lillehammer IK, har flere ganger i sommer etterlyst både entusiasme og forsterkninger: 

William Mäkinen er hentet fra Grüner, Jeppe Meyer kommer fra Narvik og fra Ringerike har Lillehammer snappet opp importduoen Karl Markström og Henrik Eriksson.

De skal erstatte blant annet de lokale profilene Stian Kaltrud Nystuen og Christian Fosse, backen Spencer Humphries samt importene Frank Gymer og Teemu Vuorisalo som ikke fikk forlenget sine kontrakter.

- Vi er veldig fornøyd med den troppen vi har per nå og nykommerne vi har fått inn, forteller Säll.

På jakt

Det er likevel ingen hemmelighet at jaktes forsterkninger både defensivt og offensivt i OL-byen foran høstens første treningskamp mot naboen Storhamar 13. august.

- Vi ønsker fortsatt å få inn noen spillere, men det er ikke noe som kommer til å skje akkurat nå slik det ser ut. Vi har sto tro på den troppen vi har nå og mener at med ytterligere noen biter på plass kommer dette til å se bra ut, sier Aleksander Smirnovs assistent.

En som nesten kan regnes som ny spiller i troppen er Andreas Martinsen. Den tidligere NHL-kjempen slet med smerter i kneet og var ute fra slutten av oktober og helt frem til sluttspillet forrige sesong.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form