Lukk søk

Elitehockeyligaen

June 2, 2023

Også treneren forlater MS: - Det ga mersmak

Marius Trygg flytter tilbake til Stavanger der han får samme rolle som tvillingbroren Mats har i Vålerenga.

Foto med tillatelse: Lisbeth Halvorsen

- Forespørselen fra Oilers kom på et gunstig tidspunkt og etter litt familieråd og tenking valgte jeg å slå til. Jeg har bare gode minner fra årene i Stavanger og gleder meg til å være en del av Oilers igjen, sier Marius Trygg til oilers.no.

Det betyr samtidig at Manglerud Star mister treneren som tok over da satsingen raknet i fjor og som likevel klarte å lede klubben til sluttspill med et ungt mannskap og begrensede ressurser.

MS er fratatt lisensen, men har anket avgjørelsen og håper på videre spille på øverste nivå. Det blir i så fall uten Trygg som sjef.

Ga mersmak

Stavanger Oilers-ansettelsen betyr at tvillingbrødrene Marius og Mats Trygg (Vålerenga) blir assistenter for to lag som ønsker å være best i landet neste sesong.

- Det ga mersmak å jobbe på norsk elitenivå, forklarer Marius Trygg.

Han hadde hatt diverse roller rundt yngre lag i MS før han takket ja til å hjelpe A-laget før jul i fjor. Tryggs arbeidsgiver Intunor Services AS gikk inn som sponsor og la til rette for at treneren kunne kombinere sivil jobb og MS-oppgaver.

- Selv om jeg ikke har vært trener på dette nivået på noen år, har det ligget der og trigget litt. Det er så klart også ekstra gøy når vi føler vi får til noe, sa Trygg til nitten.no i februar og svarte da slik på spørsmål om det var aktuelt å lede MS også neste sesong:

- Vi har ikke kommet så langt, men det er klart det kan være aktuelt. Det kan det.

Tilbake

I DNB Arena blir Trygg nå Anders Gjøses assistent mens det er finske Sakiri Lindfors som får ansvar for målvaktene og Dennis Sveum skal holde mesterne i form.

Marius Trygg har selv fem sesonger bak seg som Oilers-spiller etter returen til Norge, og var en periode også lagkompis med nettopp Gjøse.

- Dette gleder jeg meg til. Anders og og jeg både hadde og har en fin relasjon, sier Trygg.

Oilers fikk også torsdag kveld en viktig brikke på plass da Ludvig Hoff forlenget kontrakten i vest. VM-spilleren har vært ønsket i flere klubber denne våren.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form