Lukk søk

Fjordkraftligaen

January 7, 2022

Nytt smitte-tilfelle i LIK-troppen - Stjernen-kamp står i fare

Etter hva Nitten.no erfarer så står kampen morgendagens kamp mellom Stjernen og Lillehammer i fare, da én LIK-spiller skal ha testet positivt på korona.

Lillehammer fikk en tøff start på julefeiringen hvor de ble utsatt for et smitteutbrudd i laget. Da laget endelig fikk spille kamp igjen så har de tapte begge siden kamper mot Storhamar og senest i går mot Grüner hvor de begge gangene ledet 4-1.

Nå har Lillehammer fått et nytt smitte-tilfelle i troppen, som gjør at morgendagens kamp i Fredrikstad mellom Stjernen og Lillehammer står i fare.

Daglig Leder i Stjernen Anders Åsle vet ikke om kampen spilles som normalt, da Nitten.no snakket med han.

- Veldig trist, men jeg vet ikke hvordan de gjør det i Lillehammer nå. Så nå får vi bare vente å se rett og slett, forteller Åsle som under samtalen får en telefon fra Lillehammer.

Utrolig kjedelig

Joakim Eidsa Arnestad er nesten tom for ord angående situasjonen.

- Det er én spiller som har fått det nå, og det er utrolig kjedelig. Vet liksom ikke hvordan vi snart skal forklare våre følelser rundt dette her lengre, fortsetter Eidsa Arnestad.

- Jeg vil anta at Stjernen-kampen ryker i morgen, og at vi alle må inn i karantene igjen. Vi vet veldig lite nå, og venter på litt mer informasjon, forteller den rutinerte spilleren

Etter å ha tapt de to siste kampene mot Storhamar og Grüner, skulle Eidsa helst spilt kamp igjen.

- Vi trenger virkelig å komme oss opp på hesten igjen, etter to elendige kamper. Vet ikke grunnen til at vi spiller kun bra i halve kamper, men det må vi finne ut av fort. Helst i morgen, men slik ser det ikke ut som for øyeblikket, avslutter Eidsa.

Nitten.no har ikke lyktes med å komme i kontakt med daglig leder Atle Svensrud i Lillehammer,

Nitten.no oppdaterer saken.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form