Lukk søk

Elitehockeyligaen

November 14, 2023

Nye endringer i Stjernen-troppen - Cormier til Sheffield

Dominic Cormiers opphold i Fredrikstad ble kortvarig - backen er ferdig i Stjernen og spiller ikke kveldens lokaloppgjør mot Sparta Sarpsborg.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Dominic Cormier og Stjernen er enige om å terminere kontrakten, slik Fredriksstad Blad var først ute med å melde tirsdag formiddag.

Etter det nitten.no får opplyst er det allerede klart at 25-åringen reiser til Storbritannia der han blir en del av Sheffield Steelers.

- En offensiv skøytesterk back som vi tror vil passe bra inn i den norske ligaen, sa Stjernens sportsjef Darren Treloar til klubbens hjemmeside 3. august da Cormier ble presentert som Kevin Davis' erstatter.

Tok grep

Davis skulle være en av bærebjelkene i Stjernen-leiren denne sesongen, men valgte overraskende å legge opp kort tid før han skulle returnere til Norge og Fredrikstad.

Da måtte Treloar kaste seg rundt for å finne en erstatter. Løsningen ble canadieren Cormier som nå ender på 15 matcher og to poeng i Stjernen-drakten.

En annen som kom til Stjernen foran denne sesongen, men som ikke lenger er en del av A-troppen er Joachim Johannessen Barmoen. 19-åringen returnerer til Storhamar.

- Joachim har ikke fått så mye spilletid på a-laget som vi kanskje hadde sett for oss, og vi er enige om at han like gjerne kan spille juniorhockey i Storhamar, sa Treloar til Stjernens hjemmeside før helgen.

Legger opp

En annen som ikke blir å se mer på isen for Stjernen denne sesongen er Marius Carho Hansen. I EHL-pausen ble det kjent at 27-åringen legger opp.

- Jeg hadde en lang prat med ham tidligere denne uken. Han har nærmest en fulltidsjobb i Asker og får rett og slett ikke ting til å gå helt opp. Jeg vet at det har vært et vanskelig valg for ham, uttalte trener Fredrik Johansson til Fredriksstad Blad.

Da Calle Spaberg Olsen i tillegg er ute med skade og mister resten av sesongen, jobber Stjernen-ledelsen hardt med å styrke troppen. Spillere ut betyr at det finnes noe midler til å forsterke.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form