Lukk søk

Elitehockeyligaen

January 23, 2023

Ny låneavtale for skadeplagede Ringerike: - Trenger spilletid

Ringerike Panthers fortsetter å styrke den skaderammede troppen på vei inn i meget avgjørende uker på Hønefoss.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Vegard Faret er allerede hentet inn på lån fra Stavanger Oilers frem til landslagspausen i februar og nå har Ringerike på ny forsterket troppen med en låneavtale.

Mandag formiddag ble det klart at Robin Haglund Mathisen drar fra Hamar til Hønefoss for å hjelpe bunnlaget i en viktig periode.

- Robin trenger spilletid, og det kan vi ikke love han i Storhamar-drakt. En utlånsavtale med Ringerike er dermed på plass og vi ønsker han lykke til på Hønefoss, sier Sjur Rakstad-Larsen i klubbens sportsutvalg til Storhamars hjemmeside.

Spilte ikke lørdag

Mathisen har tidvis slitt med skader denne sesongen og har fått mindre spilletid etter at Storhamar blant annet styrket troppen med den tidligere NHL-spilleren David Booth.

Lørdag var han ikke med i troppen som slo Vålerenga 2-1 i toppkampen foran over 6500 tilskuere. Samtidig ble det 4-0-tap hjemme mot Stjernen for de 16 utespillerne Ringerike hadde friske og klare.

I bortematchen mot Frisk Asker forrige uke manglet Hønefoss-laget hele sju spillere; Thomas Bækken, Mathias Holst Jenssen, Jonas Haughom, Håkon Nilsen, Linus Rosdahl, Marius Carho Hansen og Michael Søderberg.

Onsdag forrige uke manglet ti mann fra treningen, og foran lørdagens oppgjør hadde også David Åslin blitt syk. Bækken, Jenssen og Haughom derimot var tilbake i de tre rekkene.

- Her har det vært en tøff uke med skader og sykdom, sa Ringerike-assistent Per Braxenholm til nitten.no før helgen.

Viktige uker

Ringerike Panthers har fem tap på rad inkludert et 3-0-nederlag mot Manglerud Star som betyr at det skiller seks poeng opp til nettopp MS på den siste sluttspillplassen.

I løpet av de fire neste kampene venter Lillehammer, Grüner og nettopp MS. Dersom Ringerike skal kunne komme seg opp blant de åtte beste og unngå kvalifisering for å unngå nedrykk, sier det seg selv at denne perioden blir meget viktig for Martin Boork & co.

Seriespillet avsluttes mot Sparta (to ganger), Storhamar, Vålerenga, Frisk Asker, Stjernen og til slutt Lillehammer som virker å ha klappet sammen og røk 5-0 for Grüner i helgen.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form