Lukk søk

Elitehockeyligaen

September 30, 2022

Noer møter Ahlholm igjen: - Har ingenting jeg skal prate med ham om

MANGLERUD (nitten.no) Jacob Lundell Noer har ingen planer om å snakke med Rasmus Ahlholm lørdag, men gruer seg ikke til å møte sin tidligere medspiller.

Foto: nitten.no

- Jeg må prøve å se på det som en vanlig hockeykamp. Så får vi se hva som skjer. Jeg har ikke planlagt noe hvert fall, men ser på det som en hockeykamp, og jeg får ikke gjort noe mer enn å spille hockey. Jeg ser på det som vanlig kamp vi skal vinne, sier Noer til nitten.no.

For første gang siden overfallet på trening i CC Amfi i desember i fjor, møtes Storhamar-spilleren og Rasmus Ahlholm igjen lørdag i en allerede het klassiker på Jordal. Ahlholm gikk fra Vålerenga til Storhamar høsten 2019, men fikk sparken i klubben etter angrepet på sin daværende medspiller Noer.

Politiet ga Ahlholm 10.000 kroner i bot for kroppskrenkelse etter Noer-episoden, men hockeyspilleren godtok ikke dette, saken endte i retten og svensken ble dømt til å betale 12.000 pluss 4.500 i saksomkostninger.

- Gruer du deg?

- Jeg gruer meg ikke. Det blir jo ... Det er første gang vi er på isen samtidig etter det skjedde, men jeg må prøve å tenke på det som en vanlig hockeykamp, sier Noer.

Ingen dialog

24-åringen, som ga Storhamar ledelsen på ukens første Oslo-tur som endte med tap mot MS torsdag, svarer «nei» på spørsmål om de to har snakket sammen siden hendelsen i CC Amfi.

- Ser du for deg noen dialog mellom deg og Ahlholm lørdag?

- Jeg har ingenting jeg skal prate med ham om.

Ahlholm fortalte at han aksepterer straffen han har fått og ønsker å legge saken bak seg da han i høst på kontroversielt vis ble presentert som VIF-spiller.

Etter Ringerike-matchen lørdag sa Ahlholm til nitten.no at han gleder seg til lørdagens kamp og at han ikke har gitt uttrykk for at han ønsker å stå over mot gamleklubben selv om trener Fredrik Andersson ikke kunne love at han ville bruke svensken.

- Nei, absolutt ikke. Man ønsker alltid å spille kamper. Jeg gleder meg. Jeg liker toppkampene, det er de man spiller for.

Heller ikke Noer har noen planer om å stå over oppgjøret det allerede er solgt over 3.000 billetter til og som inngår i en superlørdag i hovedstaden der Vålerengas fotballgutter møter Strømsgodset etter kampslutt på Jordal.

- Nei, hvorfor i h ... skal jeg det? Jeg har ikke gjort noe galt. Hvorfor skal jeg vike?

Bryr seg ikke

Storhamar-trener Petter Thoresen sier følgende om lørdagens duell på Jordal som blir en match mellom nummer fire og seks på tabellen etter at begge rivalene tapte torsdag kveld.

- Det bare gleder vi oss til. Det er et gammelt, godt derby der motivasjonen sikkert er helt på topp. Alle skjønner vi må være bedre der enn vi var nå.

- Hvordan blir det for Storhamar å møte Ahlholm igjen?

- Det er luft for meg. Det bryr jeg meg ikke om. Vi skal spille mot 19 andre også så det spiller ingen rolle.

PS! Andreas Dahl ble kreditert Storhamars ledermål i første periode i Manglerud ishall torsdag kveld, men etter kampslutt viser rapporten at scoringen er Noers.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form