Lukk søk

Fjordkraftligaen

September 7, 2021

Nittens tabelltips - 7. Stjernen: Kommer til å være veldig gode når ting flyter

Nitten og hockeyekspert Tor Nilsen tipper Fjordkraft-ligaen! På sjuendeplass spår vi et lag med en rekke nye spillere som har klare ambisjoner om å melde seg på lenger opp på tabellen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Stjernen

Stiftet: 1960
Trener: 
Anders Olsson
Hjemmebane: Stjernehallen
Plassering forrige sesong: 6. plass
Tre profiler: Andreas Heier, Austin Cangelosi, Brendan Ellis
Hjemmeside: stjernen.no

Det går et klart skille mellom topp sju og tre de siste lagene denne sesongen, etter vår oppfatning. Ligaen består av sju veldig gode lag - noe som gjør det ekstra vrient å komme med tabelltips. Stjernen har denne sesongen nok en gang hentet inn flere kostbare og gode toppspillere. Det gir muligens likevel ikke noen topplassering. Gode importer har Stjernen hatt i flere sesonger, men de har ikke klart å prestere på et stabilt og godt nok nivå. Årsaken kan være for lite kontinuitet i lagbyggingen, etter vår oppfatning. Det skiftes for ofte ut både trenere og spillere i Fredrikstad - noe som fører til at laget fremstår uten en klar nok identitet og tydelig spillestil. Stjernen kommer til å være veldig gode når ting flyter, men vil havne i trøbbel i de kritiske periodene av kampene om de ikke lykkes bedre med å skape en større trygghet i grunnspillet enn tidligere. Ny trener og ny giv med en ganske bedre norsk stamme i laget vil uansett gjøre at de bør kunne utfordre toppklubbene i større grad denne sesongen i en veldig jevn og tøff liga.

Vurdering:

Målvakter - terningkast 4:

Jørgen Haneborg er det naturlige førstevalget i Fredrikstad. Haneborg har et veldig bra topp nivå, men behøver å prestere på et noe mere stabilt nivå. Preben Arntsen er en ung lovende målvakt som leverte noen gode kamper sist sesong. Stjerne har to gode norske målvakter som begge er på vei opp i karrieren.

Backer – terningkast 4:

Kevin Davis og Brendan Ellis er hentet til Fredrikstad for å gi laget den spissen som behøves for å være et topplag i ligaen. Dette er nøkkelspillere som må levere, men laget har også viktige og erfarne spillere i Fillip Gunnarsson og Magnus Eikrem Haugen. Emil Buskoven og Ole Einar Engeland Andersen er to unge, lovende backer som skal bli spennende å følge denne sesongen.

Forwards - terningkast 5:

Stjernen vil nok en gang ha gode forwards som kommer til å produsere godt med poeng. Denne lagdelen fremstår som den sterkeste med gode importspillere som Austin Cangelosi, Riley Brace, Tyler Coulter, Patrick Newell. Andreas Heier og Jonathan Hermansson vil garantert også kunne produsere poeng for Stjernen. Stjernen har mange gode skøyteløpere og spillere som vil kunne bidra offensivt, men har de for mange like spillertyper? Hvordan vil de som havner i tredje- og fjerdeformasjon, og dermed kanskje få en litt annen rolle i laget, håndtere dette?

Trener - terningkast 4:

Kan trener Anders Olsson få orden på strukturen og disiplinen i laget, så vil Stjernen kunne bli en tøff utfordrer for topplagene. Olsson kommer med en faglig god bakgrunn, men har for det meste hatt en rolle som assistent og spillerutvikler. Det er annerledes å være hovedtrener med flere importer og et lag som består av mange spillere som ønsker spilletiden de mener de fortjener når man har hovedansvaret. Det skal bli spennende å se hva Olsson kan få til i Stjernen og hvordan laget vil fremstå denne sesongen!

Sum Stjernen: 17 poeng

Flere spillselskaper, som Coolbet og Norsk Tipping, tilbyr spill på både vinneren av Fjordkraft-ligaen, topp tre, H2H, antall poeng og flere andre varianter: 

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form