Lukk søk

Fjordkraftligaen

June 3, 2021

Nitten.no erfarer: Reichenberg tilbake til Lillehammer

Alexander Reichenbergs avtale med BIK Karlskoga skal etter det nitten.no erfarer være avsluttet. Nå vender forwarden etter alle solemerker hjem til Lillehammer.

Reichenberg har en imponerende CV med blant annet spill på toppnivå både i Tsjekkia og Sverige. Og det ble sett på som en stor overraskelse da han før forrige sesong skrev under en toårskontrakt med Stjernen.

- En sjelden mulighet for oss å hente en norsk landslagsspiller til Fredrikstad, så dette blir veldig spennende, uttalte sportsjef Darren Treloar til Stjernens hjemmeside den gang.

28-åringen noterte seg for 20 poeng på 23 kamper for Fredrikstad-klubben.

Kontrakten til den poengsterke forwarden gjaldt i to år, men partene valgte å bryte den under korona-pausen til Fjordkraft-ligaen denne sesongen.

- Avtalen som er signert gjelder for to sesonger, og det er ingen klausul om bryte kontrakten underveis i sesongen. Et lite vindu etter denne sesongen har Reichenberg klausul om at han kan gå dersom han får kontrakt i de 6 største ligaene i Europa (DEL, Sveits A, SHL, Liiga, KHL eller EBEL). Om det skjer, har han gjort en strålende jobb for Stjernen, og vi kommer i så fall til å ønske ham lykke til i utlandet igjen, uttalte sportssjef Darren Treloar den gang.

Nå erfarer nitten.no at BIK Karlskoga har kansellert avtalen som Reichenberg og klubben skrev i vinter, og at forwarden nå vender tilbake til Lillehammer. Sist gang den tidligere landslagsspilleren var i LIK var etter oppholdet i tsjekkiske Sparta Praha. Da spilte han 10 kamper og gjorde 12 poeng, før Färjestad ble neste stoppested for 28-åringen.

Dette blir Reichenberg sitt tredje opphold for klubben fra OL-byen.

Det har ikke lyktes nitten.no å få en kommentar fra sportslig leder i LIK, Atle Svensrud, eller Alexander Reichenberg.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form