Lukk søk

Fjordkraftligaen

April 28, 2021

Nitten.no erfarer: På vei til en annen klubb i Fjordkraft-ligaen

Joona Partanen ble ikke tilbudt ny kontrakt med Lillehammer, og har etter hva vi erfarer også takket nei til Narvik. Nå kan en annen klubb i Fjordkraft-ligaen bli neste stopp for den finske keeperen.

Joona Partanen ble kjent i Fjordkraft-ligaen etter en strålende sesong for Narvik i 2019/2020. Finnen som ankom Narvik fra Nidaros har tidligere spilt for Nes og Kongsvinger i Norge.

Nå kan Ringerike bli hans nye klubb etter at Lillehammer ikke ønsket å forlenge med målvakten.

Fikk tilbud fra Narvik

Narviks sportssjef Andre Lysenstøen bekrefter til nitten.no at de har gitt tilbud til den tidligere Narvik-keeperen.

- Vi hadde Partanen høyt på vår liste, og vi har naturligvis respekt for at han ønsker å prøve seg andre steder. Hvor Ringerike eller Sverige kan være et alternativ for han.

Den tidligere keeperen og MS-treneren er ikke bekymret over at de fikk nei fra Partanen.

- Nei, jeg er overhodet ikke stresset over keepere. Det finnes mange keepere som kan holde et eventuelt Fjordkraft-liga nivå.

Utfordrende jobb

Lysenstøen vet fortsatt ikke om han bygger lag til Fjordkraft eller 1.Divisjon, da klubben enda ikke har bestemt seg for hva de ønsker å gjøre etter at anken ble avslått fra ankeutvalget i ishockeyforbundet.

- Jeg jobber med de kortene jeg har, og de tilbudene jeg sender ut til spillere er jo med en litt usikkerhet, med tanke på at vi ikke vet hvilken divisjon vi skal spille i kommende sesong.

Hvordan reagerer de på det?

- Mange sier at de ønsker å vente til en endelig avklaring. Det er noe vi må respektere. Finnes mange spillere som ambisjoner om å spille i Fjordkraft, og det kan vi ikke garantere dem med tanke på situasjonen. Da sier det seg selv at min jobb nå er utfordrende.

Trenerkabalen

Ryktene har gått på at lagets trener Mikael Kvärnstrøm er aktuell for en retur til Lillehammer. Det er en info Lysenstøen ikke sitter med.

- Slike ting for være opp til Mikael, men vi har han på kontrakt et år til hos oss. Han har ikke gitt uttrykk for at han ønsker seg vekk fra Narvik.

Etter at Joni Puurula og Narvik har valgt å gå hver sin vei, så har jakten etter en assistent-trener vært høyt på ønskelisten til sportssjefen i Narvik. Nå har de fått sitt ønske oppfylt.

- Vi har signert Oskar Stigebrand. En 25 åring som denne sesongen har vært assistent-trener for J18-laget til Sundsvall Hockey. Han skal bidra i det fysiske arbeidet og ha fokus på å utvikle spillere under A-laget, avslutter Lysenstøen.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form