Lukk søk

Elitehockeyligaen

May 11, 2023

Nitten.no erfarer: Østfold-rivalene kjemper om Morley

Etter det nitten.no får opplyst kan det gå mot en sesong nummer åtte på rad i norsk hockey for David Morley. I så fall ser det ut til å bli i Østfold.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Canadieren kom til Norge og Lillehammer sommeren 2016 og fullførte nylig sesong nummer syv på rad i norsk hockey.

Onsdag ble det kjent at han ikke fortsetter i Frisk Asker, men David Morley trives godt og skal være aktuell for flere norske klubber, etter det nitten.no får opplyst.

Etter det vi får opplyst har Østfold-rivalene Sparta og Stjernen vist interesse for 32-årringen som også er ønsket i utenlandske klubber.

- Det er interesse både i Norge og utlandet, men ut over det har jeg ingen kommentar, sier Morley-agent Patrick Gandolfi Hellman i Divent til nitten.no.

Tre klubber

Det var Lillehammer som sommeren 2016 hentet Morley fra ECHL til norsk hockey. Debutsesongen ga 30 poeng på 28 seriekamper og 16 poeng på 11 matcher i sluttspillet.

Etter å ha levert 70 poeng i serie og sluttspill påfølgende sesong, ble 32-åringen hentet til Stavanger Oilers.

Etter tre sesonger i vest ble Frisk Asker neste stoppested. Sommeren 2021 flyttet Morley tilbake til Østlandet og debuterte i oransje med 65 poeng på 44 seriekamper.

I en skuffende sesong for Asker-laget leverte Morley nå 50 poeng på 37 seriekamper.

Ferdig i Frisk Asker

Onsdag ble det klart at canadieren ikke fortsetter i Frisk Asker da klubben takket ham for innsatsen på blant annet sin Twitter-konto:

- Morley kom til Frisk i forkant av 2021/22-sesongen, og har på sine to sesonger sørget for en rekke jubelscener i Askerhallen og Varner Arena. Nå venter nye eventyr for familien Morley, og vi ønsker de masse lykke til, skrev Frisk.

Og etter det nitten.no kjenner kan det nye eventyret bli Fredrikstad eller Sarpsborg.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form