Lukk søk

Fjordkraftligaen

April 7, 2021

Nitten.no erfarer - dette er Stjernens nye trener

Treneren har denne sesongen vært assistent i den sveitsiske klubben EHC Biel-Bienne, og har allerede takket ja til Fredrikstad-klubben.

Mannen vi mener er Stjernens nye trener er Anders Olsson som denne sesongen har vært assistent-trener hos EHC Biel-Bienne.

Det har lenge gått rykter om at det skulle være en canadenser som skulle overta stafettpinnen etter Lasse Fjeldstad i Stjernen, men nå erfarer Nitten.no at Stjernen og Olsson har kommet til enighet.

Godt rykte i HV71

Anders Olsson har i mange år vært J20 trener for HV71, og fikk i sin tid skryt for å ha fått opp mange juniorspillere til A-laget.

Det var meningen at svensken skulle ta over som hovedtrener for HV71, men slik det ikke i 2015.

Deretter ble Sveits neste stoppested for den nye Stjernen-treneren som fikk ansvaret for Davos sitt U20 lag. Der ble han i to år, før han de siste fire årene har vært assistent-trener for EHC Biel-Bienne.

Fjeldstad med videre?

Lasse Fjeldstad fortalte til Nitten.no at en assistent-rolle i klubben ikke var uaktuelt for Oslo-gutten som denne sesongen har vært hovedtrener for Stjernen. Comet har vært et rykte for neste stoppested for Fjeldstad som tidligere har vært assistent-trener i klubben da Göran Hermansson var hovedtrener.

Spennende å se hva Lasse Fjeldstad velger å gjøre, men ting ligger til rette for at den sindige treneren blir værende i Stjernen under en annen rolle.

Nitten.no vil komme tilbake med mer...

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form