Lukk søk

Elitehockeyligaen

July 30, 2021

Nitten.no erfarer: Dette er spilleren som Sparta samler inn penger til

SpartaTæl har startet en innsamlingsaksjon for å hente inn en Daniel Olsson Trkulja. Målet til organisasjonen er 100.000kr.

SpartaTæl har i flere år vært en økonomisk bidragsyter til Sarpsborg-klubben. Og nå ønsker de i tillegg å samle inn penger for å hente den tidligere Leksand-spilleren Daniel Olsson Trkulja.

30-åringen har de siste fire årene spilt hos SHL-klubbene Linköping og nå sist i Leksand. Før dette var det fire år i Stockholms-klubben AIK i HockeyAllsvenskan. Forwarden har gjort 32 poeng på de siste fire årene i SHL, og nå skal han etter hva Nitten.no erfarer være klar for Sparta kommende sesong.

På to timer har støtte-organisasjonen fått inn 6500,- og du kan gi ditt bidrag eller følge aksjonen her

Joey Benik legger opp?

Sparta måtte etter hva vi erfarer kaste seg rundt og finne en erstatter for Joey Benik som har gitt beskjed til klubben at han ikke blir værende i Sarpsborg. Etter rapportene nitten.no har fått så virker det som om amerikaneren nå velger å legge skøytene på hylla etter at han giftet seg i sommer.

Sarpsborg-klubben håpet i det lengste at Benik som ble hentet til klubben under pandemien skulle bli værende, selv om han ikke fikk noen obligatoriske kamper for Sparta.

Det har ikke lykkes nitten.no i å få en kommentar fra Sjur Robert Nilsen eller sportssjef Henrik Malmstrøm.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form