Lukk søk

Fjordkraftligaen

June 24, 2021

Nitten.no erfarer: Cameron klar for Lillehammer-retur

Populære Brett Cameron returnerer til Lillehammer. Etter det nitten.no får opplyst er klubben enig med canadieren om en 2+1-årskontrakt.

Både signeringen og ikke minst lengden på kontrakten er gode nyheter for Lillehammer-fansen som nylig jublet for at Andreas Martinsen forpliktet seg til klubben de tre kommende årene.

Cameron har vært linket til gamleklubben i sommer, ryktene ble også omtalt i lokalavisen GD tidligere denne uken, og nå er partene enige om en 2+1-årskontrakt, etter det nitten.no får opplyst.

- På sånn generell basis har vi god kontakt med flere spillere - blant annet ham. Så får vi se på hvordan det kan passe inn. Vi snakker med både ham og flere andre, sa daglig leder Atle Svensrud til nitten.no onsdag konfrontert med Cameron-ryktene.

Populær

Canadieren gjorde 112 poeng i serie og sluttspill for Lillehammer i 16/17 og 17/18 der han utgjorde en tredjedel av superrekka med landsmennene David Morley og Stephan Vigier.

Cameron forsvant så til HC La Chaux-de-Fonds i Sveits før han forrige sesong endte på 23 poeng på 28 kamper for EC Kassel Huskies på nivå to i Tyskland.

- Jeg har snakket med Lillehammer og vi jobber med noe. Vi får se hva som skjer, sa Cameron til GD tidligere denne uken.

Svensrud fortalte onsdag at LIK trolig skal ha inn en målvakt, back og løper før troppen er komplett. Etter det nitten.no kjenner til blir målvakten svenske Oliver Dackell. Han spilte ni kamper på lån i Eidsiva Arena i 19/20-sesongen og var denne sesongen i Modo.

Sterk tropp

Trener Aleksander Smirnov begynner å få en spennende tropp å jobbe med i sin første sesong på Lillehammer. Selv om han ikke starter offisielt før 1. august, er jobben allerede godt i gang.

- Vi er bedre rustet enn noen gang. Også med tanke på jobben som er gjort av spillere og trenerteamet off-ice. Det ser virkelig bra ut. Vi har ikke satt oss noe mål enda, men vi skal være i utvikling hele tiden. Klarer vi det, blir dette bra til slutt, sa daglig leder og sportssjef Svensrud onsdag.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form