Lukk søk

Elitehockeyligaen

May 3, 2022

Nitten.no erfarer: Bonsaksen-ja til Frisk Asker

Etter det nitten.no erfarer har Alexander Bonsaksen i dag informert Vålerenga om at han fortsetter karrieren i Frisk Asker.

Foto med tillatelse: Viaplay

Det får nitten.no opplyst fra flere kilder både i Vålerenga- og Frisk Asker-miljøet tirsdag kveld.

«Bonsa» skal ha informert gamleklubben på Jordal om avgjørelsen i dag. Det har ikke lyktes nitten.no å komme i kontakt med Bonsaksen selv eller Anders Myrvold i Vålerengas sportslige utvalg tirsdag kveld.

Om avtalen er signert eller om partene kun er muntlig enige om veien videre, er ikke kjent.

Bekrefter ikke

Frisk Asker-sportssjef Vidar Wold har tidligere bekreftet samtaler med Bonsaksen, men hevder 35-åringen, som flyttet hjem forrige uke, ikke er klar.

- Det er ingen hemmelighet at vi har hatt en dialog og bra prat med Alexander, men det er sikkert flere på banen som vil ha ham. Per dags dato er han ikke klar for Frisk, sier Wold til nitten.no.

Sportssjefen mener Frisk Asker ikke kan konkurrere på lønn og må selge inn en totalpakke med utdannelse, jobb og lignende. Etter det nitten.no får opplyst skal klubben hjelpe Bonsaksen med jobb etter hockeykarrieren.

- Vi har en løpende dialog. Jeg skjønner at det er en stor avgjørelse å ta. Det er mye som skal klaffe, sier Wold.

Ventet på VIF

Da nitten.no omtalte Bonsaksens fremtid for en drøy uke siden, var det Frisk Asker som hadde vist størst interesse for backen som nå kommer fra spill i finske KooKoo.

Gamleklubben Vålerenga skal senere ha kommet sterkere på banen og hatt en dialog med Bonsaksen.

- Ja, jeg skjønner det. Men det ikke alltid ting er så enkelt. Vi får se hva som skjer, det er ingenting som er klart. Jeg regner med det blir noen samtaler her og der nå som jeg kommer hjem denne uken. Jeg har ikke hatt noen offisiell prat med dem enda nå. Alle vet jeg skal hjem så da er det litt opp til dem, svarte Bonsaksen da konfrontert med at de mange antar han ender på Jordal.

KooKoo-ledelsen spurte backen om mulighetene for å ta nok en sesong i Liiga tidligere i vinter, men Bonsaksen ønsket seg tilbake til Norge.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form