Lukk søk

Fjordkraftligaen

June 14, 2022

Nitten.no erfarer: Ask kan bli MS-assistent

Etter det nitten.no erfarer kan det gå mot en gjenforening i boksen for Roy Johansen og Morten Ask i Manglerud Star.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Ask avsluttet en lang og strålende karriere etter 2018/2019-sesongen på Jordal og returnerte ett år senere som Roy Johansens assistent på A-laget.

I juli i fjor ble det kjent at Johansen var ferdig som VIF-trener mens Ask ble leder for nyetableringen Vålerenga Topphockey. Etter det nitten.no får opplyst kan det nå gå mot at de to trenerne gjenforenes i Manglerud Star.

- Jeg har ingenting avklart med tanke på neste sesong, skriver Ask i en sms til nitten.no.

Avviser enighet

Roy Johansen, som fortsetter som hovedtrener i Manglerudhallen etter å ha kommet inn mot slutten av forrige sesong, henviser til klubbledelsen på spørsmål om han nå henter Ask inn i sitt team.

MS-styreleder Henning Thoresen svarer følgende på spørsmål Ask blir Johansens assistent.

- Nei, dette er ikke avklart og vi vil komme tilbake til trenerkabalen når vi kommer litt nærmere sesong. Nå jobber vi med å identifisere de sultne og treningsvillige talentene og vi kommer snart med noen spennende nyheter.

I Vålerenga Topphockey har Ask sammen med klubbens breddeavdeling og Wang Toppidrett lagt til rette for ytterligere toppsatsing for yngre talenter på Jordal.

- Dette var noen jeg diskuterte med klubben allerede høsten 2021, og dette er noen jeg kjenner jeg brenner for, sa Ask da han ble presentert i fjor sommer.

Johansen fortsetter

Knut Jørgen Stubdal kom inn som ny MS-sjef i slutten av oktober i fjor etter at Corey Neilson sa opp. 25. februar ble Johansen en del av teamet, og etter serieslutt signerte sistnevnte en ny treårskontrakt med bydelsklubben.

Stubdal og Johansen bidro til å sikre ny kontrakt på øverste nivå for MS etter en dramatisk kvalifisering der 12 poeng holdt til førsteplass på bedre målforskjell enn Grüner og ett poeng foran Narvik.

Siden har styreleder Thoresen varslet om en spennende satsing i «garasjen».

- Nå prøver vi å bygge en ny struktur fra MS. Vi skal jobbe bedre sammen for det langsiktige perspektivet for å utvikle talenter og håpe det gir utslag på tabellen på sikt. Å utvikle talenter er vi best på i Norge, har MS-lederen uttalt til TV 2.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form