Lukk søk

1. divisjon

March 2, 2023

Nidaros solgte flere hundre billetter onsdag kveld: - Her blir det fullt!

I timene etter bortetapet mot Comet, skjønte Runar Hoff Skaråsen at Nidaros kommer til å fylle Leangen ishall til den avgjørende matchen fredag kveld.

Foto med tillatelse: Sofie A. Kitterød

1278 og 1093 er tilskuertallet på de to første play in-kampene i Trondheim. Alt tyder på at tilsvarende tall fredag kveld til den femte og avgjørende matchen blir 1700 - smekk fullt!

- Jeg har en god følelse på at det kan bli utsolgt. Det vil forundre meg hvis det ikke skjer, sier daglig leder Runar Hoff Skaråsen til nitten.no torsdag morgen, tar en liten tenkepause og slår fast:

- Nei, her blir det fullt!

Billett-trøkk

1103 mennesker var på plass i Halden ishall onsdag kveld der Comet presset frem en femte og avgjørende kamp i play in-serien med 3-2-seier.

Hjemmelaget la grunnlaget for nok en tur til Trondheim fredag kveld da de ledet 3-0 allerede etter et kvarters spill. I timene etter kampslutt i Halden, forsvant billettene raskt til kamp fem.

- På et par timer solgte vi over 200 billetter. Og det kommer da i tillegg til alle som har sikret seg play in-pass fra før. Alt ligger til rette for at dette kan bli en ordentlig klassiker, sier Skaråsen.

Nidaros-lederen opplever enorm interesse for 1. divisjonslaget som har store ambisjoner om spill i Fjordkraft-ligaen denne vinteren.

- Spillerne og det sportslige hadde nok ønsket vi hadde avgjort allerede, men med tanke på økonomi, interesse og engasjement er denne kampen fin for oss. Det var masse gode kommentarer etter kampen sist, også fra nye fans som ikke hadde vært på kamp før. Hvis vi ikke taper, blir dette veldig kult for alle, sier den daglige lederen og ler.

- Er det litt hockeyfeber på gang i Trondheim nå?

- Ja, mediedekningen er bra, aktiviteten er stor i våre sosiale medier, vi blir ønsket lykke til på butikken. Det er en helt annen interesse nå enn for bare seks-sju måneder siden. Nidaros og Adresseavisen banker ut saker og NRK har vært på begge play in-kampene. Alt dette drar oss opp og frem.

Opprykk?

Lørenskog gjorde kort - og imponerende - prosess med Narvik og er allerede klare for kvalifiseringen der Ringerike og Grüner kjemper for ny kontrakt på øverste nivå. Nidaros eller Comet tar den siste plassen.

- Jeg tror vi kan rykke opp allerede i år, men går det ikke prøver vi igjen neste år. Med det engasjementet og drahjelpen i byen og blant samarbeidspartnerne skal vi bite godt fra oss, sier Skaråsen.

Svenske David Nilsson har spilt seks kamper for Comet etter overgangen fra Bergen. Nå blir det en sjuende i Trondheim fredag kveld med ytterligere kvalifiseringsspill eller tidlig sommerferie som resultat.

- Det er en spesiell gruppe jeg har fått lov til å komme inn i her. Nå gleder jeg meg til nok en busstur til Trondheim, sier David Nilsson til Halden Arbeiderblad.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form