Lukk søk

NHL

March 25, 2021

NHL i natt: Zuccarello og Wild fortsetter å være ustoppelige på hjemmebane

Zuccarello og Wild fortsetter å vinne på hjemmebane og NHL har kommet med en uttalelse etter dommerskandalen fra Nashville i går.

Wild med sin tiende på rad

Minnesota Wild har virkelig gjort om Xcel Energy Center til et beryktet fort for motstandere. I natt slo de Anaheim Ducks igjen, og tok med det sin tiende strake seier på hjemmebane.

Ingen Zuccarello-poeng i denne kampen heller, og nordmannen står nå uten poeng på de to seneste kampene. Begge mot Anaheim Ducks.

Anaheims trener, Dallas Eakins legger ikke skjul på at han synes tapet var tungt å svelge.

- Jeg skal ikke juge, for dette er utrolig tøft. Vi hadde alle våre gutter med i dag, og spesielt to gutter jobbet utrolig hardt. Det er lite å utsette på vårt spill, hvor vi utfører mye bra. Men dessverre så holdt det ikke til poeng i dag, forteller han til NHL.com

Hjemmelagets trener valgte heller å fokusere på lagets forbedringspotensiale enn å glede seg over poengene i går.

- Dette var ingen fin kamp, og vi har en del å jobbe med i spillet vår. Høres dumt ut å stå her å klage etter å ha fått to poeng, men det er så mye vi kan gjøre bedre. Men poengene fikk vi, og nå retter vi fokuset mot neste kamp, forteller han til samme kanal.

* Anaheim var litt nostalgiske før kamp, hvor de ankom i retro-drakter fra Anaheim Mighty Ducks-filmene fra tidlig 90-tallet.

Se målene her

Ampert i Buffalo

Statistikken juger ikke, og nå står Buffalo Sabres med utrolige 15 strake tap i NHL. Tapet mot Pittsburgh i natt sørget for en ny rekord for antall tap i NHL, siden de begynte med å avgjøre kampene på overtid i sesongen 2014/2015 sesongen.

Det begynner å bli ampert i den lille amerikanske byen hvor blant annet den velkjente skribenten Mike Herrington skrev " Dere er tyver, som stjeler penger. Dere burde virkelig skamme dere" i Buffalo News.

Den tidligere NHL-målvakten, Kevin Weekes hadde også liten tro på Buffalo videre denne sesongen.

- Jeg tror ikke Buffalo vinner noen flere kamper denne sesongen. Alt håp er ute for dem, fortalte han til NHL Network.

Svenske Victor Olofsson blir fort en mann av får ord etter nok et tap.

- Det er tøft. Vi jobber hardt.

Pittsburgh anført av en god Sidney Crosby (1+1) sørget for en enkel seier over hjemmelaget med 5-2

Se målene her

NHL-dommer utestengt

NHL-dommeren Tim Peel får ikke dømme flere NHL-kamper etter skandalen i Nashville hvor han uttalte at han ønsket å gi Nashville en utvisning på direkten. Peel glemte at han hadde mikrofon på seg, og opptrinnet ble fanget opp av sjokkerte kommentatorer og tv-seere. Etter kampen ble det varslet en etterforskning av situasjonen, som nå har blitt til at Peel har dømt sin siste NHL-kamp.

NHL Public Relations publiserte dette på Twitter.

Se alle målene fra i natt her

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form