NHL

April 2, 2021

NHL i natt: Zuccarello med sin kamp nr.600 i NHL

Det en minnerik kamp for Mats Zuccarello som i natt spilte sin kamp nr.600 i NHL. Dette ble feiret med seier på straffeslag i Las Vegas.

Det ble bortelagenes aften i natt. Seks av nattens oppgjør endte med borteseier. Islanders, Florida og Tampa Bay var de eneste lagene som vant sine hjemmekamper denne runden.

Straffebom for Zuccarello

Vår norske stjerne fortsetter å skrive seg inn i historiebøkene til NHL, da han i natt nådde 600 spilte kamper i NHL. Jubileums-kampen ble feiret med seier over Las Vegas på straffeslag hvor jubilanten misset på sitt forsøk under straffeslagene. Det gjorde ikke Kevin Fiala som ble den eneste som fant nettmaskene i for bortelaget. Det holdt til å vinne, med tanke på at Cam Talbot ikke slapp noen pucker bak seg. I løpet av kampen ble keeperen stående med 35 redninger.

Bakerste mann hos WIld får også æren for seieren av Wild-sjef Evason etter kampen.

- Det overrasker meg ikke at Talbot står frem og redder oss igjen. Vi kjempet hardt og vant krigen i dag. I de neste kampene kan vi ikke satse på at våre keepere skal stå på hodet, forteller han til NHL.com

* Kaprizov scoret og hadde en assist. Russeren står med imponerende 30 poeng i sin første NHL-sesong.

Se målene her

Zibanejad avgjorde i Buffalo

Buffalo fikk en etterlengtet seier sist mot Flyers, men måtte se seg slått av New York Rangers i natt. Kampen gikk til forlengning etter at Buffalos Tage Thompson utlignet til 2-2 med fire sekunder igjen av ordinær tid. 28 sekunder før det hele måtte avgjøres på straffeslag dukket en svensk måltyv opp og sørget for at Buffalo gikk på nok et tap denne sesongen.

Buffalos trener, Don Granato var fornøyd selv med tap.

- Vi kjempet i dag igjen. Mine gutter spilte med masse energi i den første perioden, også døde den i den andre perioden. Vi misset mange sjanser og traff sjeldent mål med våre skudd. De siste fem minuttene synes jeg det var rettferdig at vi fikk inn 2-2, forteller han til NHL.com

Mathew Barzal med hattrick

Det stod ikke på underholdningen da Islanders tok i mot Washington i går. TV-seerne ble servert hele 12 mål, fordelt åtte til hjemmelaget og fire til bortelaget.

Halvparten av målene kom etter de første 20 minuttene, hvor hjemmelaget hadde opparbeidet seg en 4-2 ledelse. Vondt ble til verre for Washington da Barzal scoret sitt andre for dagen og økte ledelsen for hjemmelaget til 5-2.

Med ett minutt og seks sekunder igjen av tredje periode så gjør Barzal sitt mål nummer tre i kampen, og hjemmelaget vinner komfortabelt 8-4.

Hovedpersonen forteller til NHL.com at hans rekke har en fin kjemi om dagen.

- Når vi på rekka spiller på våre styrker, så fungerer den veldig godt. Komarov bruker sine styrker i rundvantet og gir oss andre pucken. Eberle er smart i bevegelsen og er hele tiden ledig, og jeg går på skøyter. Når vi får til de tingene, så er vi en bra rekke.