Lukk søk

NHL

March 26, 2021

NHL i natt: Zuccarello med assist

Zuccarello med en assist etter to strake kamper uten poeng. Og i Philadelphia har en svenske gjort det igjen(!)

Zuccarello med assist

Hvor vil egentlig dette stoppe for Minnesota Wild? Nå har laget 11 strake seiere på hjemmebane, og innehar en enorm selvtillit om dagen. I natt var det St.Louis Blues som ble et offer for Zuccarello og hans Wild. En målfattig og jevn kamp som hjemmelaget vinner 2-0.

Vår desidert beste ishockeyspiller noterte seg for assist på 2-0 scoringen til Kaprizov. En klassescoring av russeren.

Hjemmelagets trener svarte i kjent stil etter kampen

- Vi var ikke det beste laget på isen, men fikk det beste resultatet forteller Dean Evason til NHL.com

Brayden Schenn forstod lite av at hans lag ikke kunne ta med seg poeng fra nattens kamp

- Vi hadde sjanser, gode skudd og trafikk på mål, men det ville seg ikke. Når du presser og ønsker å vinne så mye som vi gjorde i dag, så er det ikke alltid det går vår vei. Men måten vi spiller på i dag, og skaper sjanser gjør meg ikke redd for fremtiden forteller han til samme kanal.

Se målene her

Zibanejad-show, igjen

En uke etter den historiske kvelden hvor svensken gjorde seks poeng mot Flyers, så er svensken i gang igjen.

I natt stod rekord-mannen igjen for hattrick og tre assist mot samme motstander som sist uke, og slo da igjen et nytt NHL-rekord.

Svensken smiler og gleder seg til å minne disse kampene

- Det blir vanskelig å summere opp de opplevelsene jeg har hatt den siste uka. Jeg regner med at det blir gøy å tenke tilbake på de kampene her i fremtiden, sier han til Aftonbladet.se etter kampen.

Etter kampen begynte historikerne å dra frem noe lingnende, og fant frem Wayne Gretzky i 1984. Da hadde han gjort seks poeng i to kamper på rad på ni dager.

Denne rekorden hadde også Zibanejad fått med seg

- Noen fortalte meg at jeg hadde tangert en rekord som Gretzky hadde. Og hvis det stemmer, så sitter man i et godt selskap, forteller han til Expressen.se

New York Rangers feide over Philadelphia Flyers nok en gang med sifrene 8-3. I løpet av en uke har New York-laget scoret utrolige 17 mål mot Flyers på 120minutter.

Se rekorden og målshow her

Landeskog i form for Colorado

Den svenske kapteinen til Colorado Avalanche er i storform om dagen, og i natt sørget han for nok et poeng i den syvende kampen på rad.

Det ble en toppkamp i natt da hjemmelaget fikk besøk av Las Vegas Knights. Bortelaget tok føringen etter første periode, men der i fra og ut var det hjemmelaget som styrte. 5-1 ble resultatet etter tre spilte perioder.

Landskog liker utviklingen til laget

- Vi scorer mål på riktige tidspunkt i dag, og bygger masse på det. Guttane hever seg, og det er godt å se for en kaptein. Igjen kan du se at vi kan være kreative og gjøre fine ting offensivt.

Vegas-trener DeBoer var ikke i tvil om at det beste laget vant.

- Vi visste at de kom til å være gode og motiverte i dag. Vi ledet 1-0 eter første perioden, men jeg er ikke sikker på om vi fortjente det. Resten av kampen ble en god gammeldags "Spark i ræva" for vår del, forteller han til NHL.com

Se målene fra her

Det ble scoret utrolige mange mål under nattens kamper.

Se alle målene her


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form