Lukk søk

April 25, 2021

NHL i natt: Zuccarello fortsetter å produsere poeng

Mats Zuccarello Aasen fortsetter å produsere poeng for Minnesota Wild. Det ble en assist for nordmannen i nattens kamp mot San Jose Sharks.

Det nærmer seg sluttspill i NHL og det knyttes stor spenning til flere lag de kommende kampene. Både i East Division og i North Division er ingenting avgjort.

Ny Zucca-assist

Bortelaget Wild gjorde som de ville i sitt møte med San Jose i natt. Wild ledet hele 4-0 etter to spilte perioder, hvor Zuccarello hadde en assist på lagets 3-0 scoring som ble scoret av Jared Spurgeon.

Kampen endte 6-3 i favør bortelaget som hadde seks ulike målscorere i kampen.

Marcus Foligno som stod bak 2-0 scoringen har troen på at laget kan ende på toppen av tabellen i deres divisjon.

- Det er ingen som ikke tror vi kan blir nr.1 i divisjonen. Vi er kun fem poeng bak Las Vegas Knights, men må ikke glemme at det er mange gode lag i vår divisjon. Vi har slått de før, og kan gjøre det igjen, forteller han til NHL.com

Se målene her

Flames med håp om sluttspill

Hjemmelaget slo Canadiens 5-2 i nattens oppgjør, og nærmer seg sitt mål om å nå årets sluttspill denne sesongen. Svenske Jacob Markström fikk fornyet tillit i mål og leverte 30 redninger under gårdagens kamp.

En tidligere NHL-keeper har oppskriften klar på hvordan Calgary Flames kan ta seg til årets sluttspill.

- De må vinne mandagens oppgjør mot Montréal igjen for å ha en realistisk sjanse til å ta den viktige fjerdeplassen som gir deg sluttspillsplass i North Division, forteller Keller Hrudey til Hockey Night in Canada.

Kampen stod lenge å vippet, men etter at Brett Ritchie og Rasmus Andersson hadde gjort hver sitt mål i den tredje perioden så kunne hjemmelaget slippe jubelen løs.

Se målene her

Utespiller måtte skifte til målvakt

Det stod ikke på underholdningen eller dramatikken hos Ottawa Senators i natt. Meningen var at Anton Forsberg skulle stå i mål for bortelaget, men han ble skadet før lagene skulle starte sin oppvarming på isen. Det sørget for at Matt Murray startet kampen for bortelaget. Da han ble skadet tidlig i andre periode så måtte Marcus Högberg inn for Ottawa. Högberg som ikke var aktuell for kampen, fikk da stå resten av kampen. Men det stopper ikke der, siden bortelaget da manglet en reservemålvakt.

Jakten på en reservemålvakt endte med at en rutinert NHL-spiller byttet om fra å være utespiller til målvakt.

Når spillerne kom inn i garderoben etter 2.periode fikk de se Artem Anisimov som hadde byttet om fra utespiller til målvakt.

- Å se han sitte der som keeper i garderoben var veldig artig. Spillerne begynte å le når de så han sitte der fult påkledd som keeper. Men utrolig bra av han å ta på seg ansvaret som reservemålvakt. Han var klar, forteller Thomas Chabot til NHL.com etter kampen.

Målvakts-utfordringen hjalp ikke på spillet, hvor Vancouver Canucks vant 4-2. Spørsmålet er om ikke seieren hadde blitt større om Anisimov hadde stått den siste perioden for bortelaget.

Se målene her

Se alle målene fra nattens oppgjør her


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form