Lukk søk

March 17, 2021

NHL i natt: Zuccarello ble historisk

Det ble en historisk natt for de to skandinaviske spillerne Zuccarello og Hedman under nattens kamper. Begge ble historiske.

Zuccarello med ny scoring

Med 3-0 seier i natt, så fortsetter Minnesota Wild å være en mareritt-motstander for Arizona Coyotes. Det var lagets tredje strake seier over Arizona-laget.

Zuccarello fortsetter sin poengproduksjon med et vakkert håndledd-skudd på hjemmelagets 2-0 scoring i den 3.perioden. Denne scoringen var Wild sitt mål nr.4000 i NHL, og dermed blir nordmannen en del av historiebøkene for klubben som ble etablert som Wild i år 2000.

Hjemmelagets keeper Kaapo Kahkonen som reddet 31 skudd i kampen er fornøyd med det han så fra sitt mål

- Det virker som gutta prøver hele tiden å få en ledelse i kampen, og da er det åpenbart at de koser seg utpå der. For meg blir det liksom det samme. Min jobb er å stoppe pucken, noe jeg greide i dag, forteller han til NHL.com

* Zuccarello har nå poeng i fire strake NHL-kamper

Se målet og høydepunktene her

Viktor Hedman med 500 poeng i NHL

Svensken ble historisk da han hadde assist på Steven Stamkos sitt 1-3 mål i powerplay. Men hans lag Tampa Bay måtte ha straffeslag til , for å slå Dallas Stars på bortebane.

Den historiske svensken var naturligvis litt kry etter kampen

- Det er kult å nå 500 poeng i verdens beste hockeyliga og det er stort for meg å være blant de spillerne som har nådd det målet. Nå er jeg stolt og glad, samtidig som jeg hele tiden har spilt på det sammen laget, forteller han til Aftonbladet.se

Tampa Bay så ut som de hadde kontroll på kampen, men to seine scoringer fra Dallas sørget for straffeslag. Noe som svensken forklarer slikt

- Forrige gang var det vi som gjorde to mål i slutten av kampen, så noen ganger blir det sånn i ishockey. Folk må ikke glemme at Dallas er et veldig bra lag, forteller Conn Smythe vinneren.

Ross Colton og Brayden Point scoret på straffe for bortelaget, mens det var kun Jason Robertson som fant nettmaskene for hjemmelaget under straffeslagskonkurransen.

* Niklas Lidstrøm er fortsatt den svenske backen med flest poeng i NHL med sine 1142 poeng.

Se målene her

"Takk for kaffen" i Colorado

Det ble en fartsfylt førsteperiode i Colorado hvor det ble servert hele seks(!) mål, og bortelaget Anaheim hadde opparbeidet seg en ledelse på 2-4. Men derfra ut så var det kun et lag på isen. Colorado Avalanche scoret hele seks ganger på rad, og resultatet ble til slutt 8-4.

Ducks-kapteinen var rimelig oppgitt etter kampen

- Hva skal jeg si? Dette er overhodet ikke greit, fortalte den mangeårige kapteinen i TV-intervjuet.

Hjemmelagets trener hadde troen på sitt lag, men likte ikke det han så i den første perioden

- Vi har høyre krav til hverandre i laget. Vårt mål er å være et sterkt offensivt lag, samtidig som vi ønsker å være det beste laget i defensiv sone. Det jeg så i den første perioden likte jeg ikke, og vi gjorde de samme feilene defensivt som jeg har sett tidligere. Men etter en god prat etter den første perioden, så responderte guttane fantastisk, forteller Bednar til NHL.com

Se målfesten her

Øvrige resultater:

New Jersey - Buffalo 3-2

Pittsburgh - Boston 1-2

Washington - Islanders 3-1

Detroit - Carolina 4-2

Se alle målene fra nattens oppgjør her


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form