Lukk søk

June 11, 2021

NHL i natt: Vegas kokte da Golden Knights tok seg videre

Las Vegas stod på hodet både før og etter kampen hvor de slo ut en av Stanley Cup-favorittene Colorado Avalanche i natt.

Det ble spådd en jevn serie mellom de to store favorittene, da de skulle møtes i Stanley Cup. I natt kunne Las Vegas-laget juble høyest etter at de vant serien 4-2 sammenlagt.

Fantastiske kamper

Publikum fikk det som ventet dem i de seks kampene mellom favorittene. Knallharde taklinger, stort tempo og ikke minst masse mål.

- Denne matchserien hadde alt, uttalte den tidligere NHL-stjernen Eddie Olczyj til NBC.

Kampen i går endte 6-3 favør hjemmelaget, men det var bortelaget som åpnet best ved Devon Toews som scoret kampens første mål etter bare 23 sekunder. 52 sekunder senere skulle utlingningen komme ved Nick Holden. Hjemmelaget scoret ytterligere en gang til før den første perioden var over.

Lagene fulgte hverandre tett, helt til William Carrier økte Vegas sin ledelse til 5-3 midtveis i den tredje perioden. Og da Max Pacioretty scoret 6-3 var det slutt for Colorado Avalanche denne sesongen.

Back-kjempen Alex Pietrangelo hos Vegas måtte få et braktap i den første kampen (1-7), for å forstå hva slags kvalitet Colorado innehadde.

- Høres feil ut, men det var bra vi tapte 1-7 for dem i Denver i den første kampen. Der fikk vi oss en vekkerklokke på hvor gode de kan være, uttalte backen etter kampen.

Skuffet Landeskog

Det var en fattet, men også stolt Colorado kaptein som møtte pressen etter at det ble klart at de nå har spilt ferdig for sesongen.

- Jeg er stolt over den sesongen vi har hatt, spesielt i grunnserien. Men det suger virkelig når du ikke vinner sesongens siste kamp. Det følelsen er ikke god, sa Gabriel Landeskog til samme kanal.

Finske Mikko Rantanen sparte ikke på sine følelser da han rett etter kampslutt med intervjuet.

- Det er den største skuffelsen jeg har vært med på. Spesielt med tanke på hvilket lag vi hadde i år, fortalte finnen.

Nathan MacKinnon hadde de fleste store forventinger til dette året, og de samme forventningene hadde superstjernen til seg selv.

- Jeg spiller min niende sesong neste år, og har fortsatt tilgode å vinne noe. Min motivasjon er fortsatt på topp, men det er utrolig skuffende å tape fire kamper på rad. Personlig så synes jeg vi er det beste laget i ligaen, men fikk det virkelig ikke til. Vi får håpe at vi kan gjøre det enda bedre neste år, sa MacKinnon på pressekonferansen etter kampen.

Ishallen kokte

Sjeldent du opplever slike ville tilstander som vi var vitne til i går i den gambling gale byen Las Vegas. Folk sprengte alt av desibel som førte til at hjemmelaget fikk en enorm energi.

Vegas-kaptein Mark Stone oppsummerte både kampen og supporterne til Las Vegas Review Journal etter kampen.

- Ingen tvil om at det var et godt lag vi slo ut i kveld. Fansen var utrolige, og det var gøy å feire den seieren med dem. Uten tvil at dem og full hall sørget for at vi tok tilbake serien etter å ligget under 2-0 i en fullsatt arena. Uten dem hadde det ikke gått, uttalte Stone til lokalavisen.

Se målene og atmosfæren i hallen herKampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form