Lukk søk

NHL

April 19, 2021

NHL i natt: Pittsburgh med et pinlig tap

New York Ranger fortsetter å vinne og sikter seg inn mot et sluttspill. I Buffalo vant hjemmelaget noe overraskende over Pittsburgh Penguins.

Det stod ikke på underholdningen for NHL-fansen denne søndagen. Både Vegas Knights og Rangers gjorde jobben sin med å vinne begge sine bortekamper, men i Buffalo kom rundens store overraskelse da Pittsburg Penguins tapte mot Buffalo Sabres. I Canada fikk Vancouver endelig spille kamp igjen etter et stort smitteutbrudd i klubben.

Bursdagsbarnet ble matchvinner

Zibanejad er i storform om dagen for New York Rangers, og sørget for å bli matchvinner på sin egen 28-årsdag i går. Bursdagsbarnet hadde også en assist på lagets 1-0 scoring.

Mange trodde nok at dette ville bli en komfortabel seier til bortelaget da Alexis Lafreniere sørget for 3-0 tidlig i 2.periode, men New Jersey Devils kom tilbake.

Maltsev, Studenic og Hischier sørget for at det brått stod 3-3 ut i den tredje perioden. Med tre minutter igjen å spille så dukket svenske Zibanejad opp i powerplay og sørget for 4-3 scoringen for Rangers.

Ryan Strome fastsatte sluttresultatet til 5-3 med sin scoring i åpent mål.

Den nybakte 28-åringen var fornøyd etter kampen.

- Jeg synes vi beveger oss bra og går raskere i angrep i vårt overtallsspill. Vi får til et høyere tempo, og støtter hverandre i løpet av hele kampen. Måten vi vinner tilbake pucken på og skaper sjanser er veldig bra om dagen, forteller han til NHL.com

Se målene her

Vancouver vant i sitt «comeback»

Etter å ha vært ute i lengre tid med et stort smitteutbrudd i klubben, så kunne endelig Vancouver Canucks spille kamp i natt. Dette feiret de med å vinne over Toronto Maple Leafs som topper den canadiske tabellen.

Det så lenge ut som bortelaget fra Toronto skulle ta med seg alle poengene da Auston Matthews hadde gitt bortelaget ledelsen 2-0 i overtall i den 2.perioden. Men hjemmelaget kom tilbake, anført av en god Bo Horvat som scoret 1-2 scoringen, hadde assist på 2-2 scoring og avgjorde på overtid med sin 3-2 scoring.

Svenske Nils Höglander var fornøyd med å spille kamper igjen og ikke minst seieren.

- Ja, det var virkelig deilig å få en seier etter alt vi har vært igjennom den siste tiden, forteller svensken til Expressen.se

Hjemmelagets keeper Braden Holtby stoppet hele 37(!) skudd og var i likhet med Höglander fornøyd med å være tilbake.

- Vi hadde god moral i laget og ga alt vi hadde på isen i dag. Vi stolte på oss selv, og det var deilig å få en seier, forteller han til NHL.com.


Se målene her

Overraskende resultat i KeyBank Center

Mange hadde regnet med at bortelaget Pittsburgh skulle enkelt ta seg av Buffalo igjen etter at de vant tilsvarende oppgjør 3-2 dagen før. Hjemmelaget har en forferdelig sesong bak seg, og ligger desidert sist i NHL. Den tradisjonsrike klubben kan se langt etter sluttspill denne sesongen, men fikk en opptur da de overraskende vant hjemme mot Pittsburgh i natt.

Buffalos keeper Dustin Tokarski reddet 34 skudd og svenskene Victor Olofsson og Rasmus Dahlin stod for to assist hver.

Tokarski forteller til NHL.com at han fortsatt elsker å konkurrere om poengene, selv om sluttspillet uteblir denne sesongen.

- Noen ganger må du gå ut på isen og fullføre det du har startet. For min del så elsker jeg å spille kamper. Vi er lei av å høre om vår sesong så langt, så vi må bare legge ting bak oss. I dag spilte vi fantastisk, avslutter han.

Bortelagets Jason Zucker gir skryt til hjemmelaget etter gårsdagen tap.

- Vi spilte ikke bra, og kom aldri inn i kampen. De skal ha for at de spilte bra, og hadde mer energi enn oss. Vi skapte noen sjanser, men skulle ha jobbet litt hardere i egen sone. Ingenting å si på Buffalo, de vant fortjent i dag, fortalte Pittsburgh-spilleren til NHL.com

Se målene her

Se alle målene fra søndagen her

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form