Lukk søk

NHL

April 18, 2021

NHL i natt: Ny Zucca-scoring

Mats Zuccarello Aasen scoret 1-1 målet for Minnesota Wild som vant 5-2 over San Jose Sharks i natt.

Den norske NHL-stjernen har virkelig funnet formen igjen, og sørget i natt for sin tredje powerplay-scoring på to kamper mot San Jose Sharks. I Philadelphia stod en russeren frem med navn Alexander Ovechkin frem med to scoringer i powerplay for sitt Washington Capitals.

Haimat for Minnesota Wild

Hjemmelaget Minnesota Wild sørget for at San Jose Sharks nok en gang måtte forlate Xcel Energy Center poengløse. Etter å ha tapt 3-2 natt til lørdag, så ble det hele 5-2 tap i nattens oppgjør.

Etter kampen ble Patrick Marleau hyllet etter å ha tangert Gordie Howes rekord med flest spilte kamper i NHL igjennom tidene med sine 1767 kamper.

Spillerne stilte opp på rekke etter kampen for å gratulere Sharks-spilleren.

- Jeg er ydmyk over hvordan de hyllet meg etter kampen, forteller Marleau i pressekonferansen etter kampen.

Joel Eriksson Ek gjorde sitt 14 mål denne sesongen. Svensken scoret 2-1 scoringen med albuen.

- Jeg tror det er det merkeligste målet jeg har gjort i NHL, fortalte Eriksson EK til media etter kampen.

Se målene her

New York Rangers kan nå sluttspill

Håpet om å nå Stanley Cup-sluttspill denne sesongen lever for New York-laget som ikke har råd til så mange feilskjær til denne sesongen. Første steg i riktig retning ble fullført da New Jersey Devils ble slått 6-3 hjemme i Maddison Square Garden.

Rangers sin svenske servitør var tilbake hvor Zibanejad stod for tre assist. Hjemmelaget fikk en god start, og ledet allerede 3-0 etter den første perioden. Bortelaget Devils prøvde et desperat forsøk på et comeback, men da bursdagsbarnet Buchnevich sørget for 5-3 og hattrick, så ble lyset slukket hos bortelaget.

Samme mann ble historisk da han som første Rangers-spiller gjorde hattrick på sin egen bursdag.

Etter kampen stod det ikke på superlativene til den tidligere Rangers-keeper Kevin Weeks angående svenske Zibanejad.

- Han serverer lagkameratene sine med noen fantastiske passninger. Hans lurer Devils-forsvaret med at han skal skyte pucken på mål, men Istedenfor så serverer han perfekte pasninger til sine lagkamerater fortalte kommentatoren til til NHL Network.

Se målene her

Ovechkin-dobbel sørget for seier for Capitals

Russeren Alexander Ovechkin stod for to mål i powerplay, og John Carlsson for fire(!) assist i deres 6-3 seier på bortebane mot Philadelphia Flyers. En viktig seier for Capitals som nå ligger på tredjeplass i East Division. En tøff og jevn divisjon hvor Philadelphia trenger et lite hockeymirkael for å nå årets sluttspill.

Alex Lyon fikk sin første start for sesongen i målet til Flyers og lagets trener valgte etter tapet å ta sin keeper i forsvar.

- Vi satte vår keeper i en dårlig posisjon for kvelden. Vi gjorde en dårlig jobb foran vår egen keeper, og det straffer seg mot et så godt lag som Capitals. Vanskelig å vinne når du bruker så mye tid i egen sone, fortalte Flyers-trener Alain Vigneault til NHL.com etter kampen.

Capitals-trener Peter Laviolette var en fornøyd mann etter kampslutt.

- Vi synes vi spiller en bra kamp. Vi var med fra start og jeg synes vi gikk mer på skøyer og var mer nøyaktige i denne kampen, fortalte han til samme kanal.

Se målene her
Se alle målene fra NHL-runden her


Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form