May 6, 2021

NHL i natt: Masseslagsmål i New York

Det ble et komplett kaos i Maddison Square Garden i natt hvor hele 12(!) spillere satt utvist samtidig. Minnesota Wild tapte, men Zuccarello noterte seg for en assist under nattens oppgjør.

Det ble spilt ni kamper fra NHL i natt. Vår egen Mats Zuccarello noterte seg for en assist på Minnesota Wilds 1-1 scoring. Nordmannen måtte også en tur i utvisningsboksen.

I New York ble det delt ut 100(!) utvisningsminutter allerede i det første perioden.

Komplett kaos

New York Rangers tok i mot Washington Capitals hjemme i Maddison Square Garden hvor det tok bare et sekund før masseslagsmålet var i gang.

Svenske Carl Hagelin var blant dem som deltok. Han har aldri opplevd noe lingnende.

- Det var nok en av de artige sekvensene jeg har vært med på, forteller han til Sportbladet.

Følelsene som tok overhånd henger sammen med da lagene møttes for et par dager siden hvor omdiskuterte Tom Wilson for bortelaget ble sendt i garderoben etter å ha kryss-taklet en New York-spiller i nakken etter en situasjon ved Washington sitt mål. (Se situasjonen her)

Etter 45 sekunder av kampen kom Tom Wilson på isen, og det tok bare fem sekunder før Smith hos Rangers kastet seg på han.

Se slagsmålene her

Kampen roet seg etter første periode, hvor upopulære Wilson forlot kampen med en skade.

Skandale-kampen endte med 4-2 seier til Washington Capitals.

Hagelin forklarer hvorfor kampen ble slik.

- Alle har hver sin mening om det som har skjedd, og det skal de få lov til. Vi støtter vår lagkamerat, og de sin. Da kan det fort bli en sånn kamp. Mer ønsker jeg ikke å si om denne saken, avslutter han til den svenske avisen.

Se målene her

Zucca-assist

Selv med Zuccarello-poeng så holdt det ikke til seier for Minnesota Wild i natt. Det ble tap 3-2 på overtid mot Las Vegas Knights i natt.

I likhet med kampen i New York så var det temperatur i den første perioden i Xcel Energy Center. 30 utvisningsminutter ble delt ut i den første perioden.

Las Vegas-treneren var fornøyd med sine gutter etter kampen.

- Komme tilbake i den tredje perioden som vi gjorde i natt var stort. Vi har gjort det før, og gjør det nå igjen. Gutta responderte fantastisk og jeg synes vi fortjente å vinne i dag, forteller Peter DeBoer til NHL.com etter kampen.