Lukk søk

April 3, 2021

NHL i natt: Hadde ikke vunnet på 13 måneder

Det skulle gå hele 13 måneder før Johansson igjen kunne juble for en seier. I Canada var stjal Connor McDavid overskriftene med sitt powerplay-mål.

Endelig vant Johansson

Det har vært 13 tunge måneder for den svenske keeperen, som endelig kunne juble for en seier i natt. Hans lag Colorado Avalanche slo St.Louis Blues 3-2. Nathan MacKinnon som i går kom i fokus etter at han kastet motstanderens hjelm i ansiktet på en motstander fikk vist seg frem fra en annen side. Denver-stjernen scoret to mål og var kampens store spiller mot St.Louis Blues.

Johansson var fornøyd med laget og sin egen prestasjon.

- Det var en herlig følelse. Både at laget vant, men også for meg personlig. Dette var min første seier i Colorado-drakten, forteller han til NHL.com

Jared Bednar var fornøyd med sin keeper etter nattens seier.

- Jeg er glad på Jonas sine vegne. Han har virkelig kjempet en stund for å komme tilbake de siste ukene. Det er ikke lett psykisk at en keeper slipper inn sitt første skudd, men etter dette så stoppet han flere skudd som var viktige for oss. Vi hevet oss i likhet med hans spill, forteller Colorado-treneren til samme kanal.

Se målene her

Ustoppelige Connor McDavid

Ingen overraskelse at mannen som topper poengligaen i NHL avgjorde nattens kanadiske oppgjør. Hjemmelaget Edmonton Oilers sleit med å slå Calgary Flames, men da hjemmelaget fikk powerplay i den tredje perioden dukket McDavid opp og sørget for seier til Oilers.

Bortelagets trener synes kampen var jevn, og var usikker på det siste målet.

- Det var en jevn kamp, hvor vi hadde flere gode sjanser til å utligne. Deres siste powerplay-mål kommer fra en dropp. Jeg er usikker på om vår keeper ser noe i den situasjonen. Det var vanskelig for oss på benken å se noe, forteller han til NHL.com

Se målene her

Se alle målene fra nattens kamper her

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form