Lukk søk

NHL

May 10, 2021

NHL i natt: Calgary tviholder på sluttspill-håp.

Calgary Flames sine planer om å delta i årets sluttspill var lenge en fjern drøm. Det umulige kan fortsatt være mulig for den canadiske-klubben, men de vil trenge hjelp fra andre NHL-klubber.

Mange hadde avskrevet Calgary Flames fra årets Stanley Cup, men etter en imponerende avslutning på sesongen og med et lite mirakel kan klubben til Mathias Emilio Pettersen nå årets sluttspill.

Flames med målshow

Bortelaget Ottawa Senators er for lengst ute av dansen, og motivasjonen var nok ikke helt tilstede da de besøkte Scotiabank Saddledome i natt. Etter to spilte perioder ledet hjemmelaget Calgary hele 4-1 og de ga seg ikke før det stod 6-1 etter 60 spilte minutter.

Seks ulike målscorere for Calgary, og det var Josh Norris som fikk æren av å score trøstemålet for Ottawa.

Nå ser lagets svenske stjerne på muligheten for å nå et sluttspill.

- Ingenting er umulig, forteller målscorer Backlund til Sportbladet

Skal Calgary Flames komme seg til sluttspill, så må de vinne sine fire siste kamper, samtidig som Montréal Canadiens ikke må ta poeng på sine siste to kamper.

- Skulle Montréal tape sine to kamper før vi er ferdigspilt, så har vi alt i våre egne hender. Det skal sies at det ikke blir lett å slå Vancouver fire ganger på rad, men ingenting er umulig og vi gir ikke opp når det finnes en sjanse for sluttspill, forteller han til samme kanal.

Se målene her

Slutt for Tortorella

Det kom ikke som en overraskelse at John Tortorella (64) slutter som trener for Columbus Blue Jackets.

64-åringen har hatt hovedansvaret i seks år for blåjakkene, og beslutningen ble gjort i samråd med lagets GM Jarmo Kekalainen.

- Han er klubbens mestvinnende trenere, forteller Kekalainen i en pressemelding fra klubben.

Den tidligere New York Rangers-treneren vant sin siste kamp for klubben, da de beseiret Detroit Red Wings 5-4 på hjemmeis.

En annen trener som også søker nye utfordringer er Arizonas Rick Tocchet. 57-åringen har ledet Arizona-laget i fire sesongen og har nå kommet overens med klubben og å gå hver sin vei.

Seattle Kraken blir en del av NHL kommende sesong, og det blir da spennende å se om det nye laget vil hente inn en av de rutinerte trenerne som nå er ledig på markedet.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Tags:

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form