NHL

April 1, 2021

NHL i natt: Balcers og Zuccarello scoret i samme kamp

Den tidligere Stavanger Oilers-spilleren Rudolfs Balcers og tidligere Frisk Asker-spiller Mats Zuccarello scoret hvert sitt mål i samme kamp i natt.

Det ble en historisk natt i San José hvor tidligere Stavanger Oilers og Lørenskog-spiller Rudolfs Balcers og tidligere Vålerenga og Frisk Asker-spiller scoret for hvert sitt lag i samme kamp. Når skjedde det sist i en NHL-kamp?

Balcers slo Zuccarello

Det var den tidligere Stavanger Oilers-spilleren Rudolfs Balcers som åpnet ballet i SAP Center med sin 1-0 scoring for hjemmelaget. Donato økte ledelsen for Sharks til 2-0 i midtperioden, hvor det så ut som hjemmelaget tilsynelatende hadde full kontroll. Minnesota Wilds russiske formspiller Kaprizov sørget for spenning med sin redusering, men bare noen minutter etter dukket Knyzhov opp for hjemmelaget. Russeren sørget for at det stod 3-1 for haiene.

13 sekunder før slutt sørget Mats Zuccarello for at kampen ble historisk, men sin 3-2 scoring. I et desperat forsøk på utligning så plukket Minnesota keeperen, som sørget for at hjemmelaget kunne øke sin ledelse til 4-2 i åpent mål med ett sekund igjen av ordinær tid.

Zuccarello var mest fornøyd med hvordan laget spilte i den tredje perioden.

- Jeg synes ikke vi spilte opp mot vårt beste i de to første periodene. I den tredje perioden har vi bevegelse og er mer synkroniserte og blir litt mer desperate. Slikt spill burde vi spilt i alle perioder i alle kamper, forteller han til NHL.com

Se målene her

Endelig vant Buffalo

Etter å ha tapt 18 kamper på rad kom endelig seieren for den tradisjonsrike klubben. En enorm lettelse for et lag i fryktelig motbakke, hvor bortelaget Philadelphia Flyers ble et offer for ketchup-effekten til hjemmelaget. 6-1 stod det etter 60minutter, hvor blant annet Brandon Montour scoret de to siste målene i samme undertall.

Nå ønsker Buffalo-trener Granato at de kan se fremover og glemme fortiden.

- Ingen tvil om at det var viktig for oss å få denne seieren, slik at vi nå kan se fremover. Vi har måtte blokkere alt, og ikke tenke på at vi hadde tapt mange kamper på rad. Selv om vi har tapt kamper, så føler jeg at vi er i en bedre posisjon nå enn tidligere, og vi kommer til å bli bedre og bedre. Nå handler alt om å ikke miste fokus forteller han til NHL.com

Tomålsscorer Montour forteller at et trenerbytte midt i sesongen har vært tøft for laget.

-Vår nye trener har vært positive til oss, men det naturligvis tøft for et lag å bytte trener og system midt i sesongen. Men han har ikke gitt opp, og har hele tiden vært en glimrende motivator for oss.

Kastet hjelmen i ansiktet på motstanderen

Det ble en innholdsrik kamp i Denver hvor hjemmelaget Colorado tok i mot Arizona. Hjemmelaget dominerte totalt og vant til slutt 9-3.

Hjemmelaget kom ut som en rakett i den første perioden og scoret hele fem(!) ganger. Svenske Oliver Ekman-Larsson prøvde å skape litt spenning med sin 2-5 scoring og mer spenning ble det da Conor Garland reduserte til 3-5 i den andre perioden. Men der i fra og ut var kun Colorado på isen. Hjemmelaget stoppet sin scoringsbonanza på ni mål.

Et skår i gleden for hjemmelaget var at lagets stjerne, Nathan MacKinnon fikk matchstraff i slutten av kampen. Etter litt gruff med en Arizona-spiller mistet bortelagets spiller hjelmen. Den samme hjelmen fikk Arizona-spilleren slengt i ansiktet av nevnte MacKinnon. Nå venter en reaksjon fra disiplinærutvalget i NHL.

Gabriel Landeskog er fornøyd med hvordan laget har fremstått denne sesongen

-Det har vært en god sesong for oss så langt. De siste ukene har vi virkelig funnet formen, og vi har holdt oss friske. Vi har hele tiden hatt troen på oss selv, og vært innforstått med at vi er et godt lag. Nå handler det om å fortsette det gode arbeidet og sørget for at vi beholder første plassen i West Division forteller den svenske stjernen til NHL.com