Lukk søk

Elitehockeyligaen

April 18, 2021

NHL i kveld: New York Rangers bør helst vinne igjen

Det spilles flere NHL-kamper før midnatt denne søndagen. Kan Buffalo Sabres slå Pittsburgh Penguins hjemme i KeyBank Center?

Søndagen i NHL sørger for at Europa skal få oppleve kamper på Tv-skjermen til en hyggelig tid på døgnet. De fleste lagene har spilt over 40 kamper denne sesongen, utenom Vancouver som har hatt et tilfelle av Covid-19 i sitt lag. De er det eneste NHL-laget som står med 37 kamper.

Buffalo Sabres- Pittsburgh Penguins(Kampstart 21:00)

Hjemmelaget er fortapte, og har kun æren å spille for de resterende kampene. Trenerbytte har ikke gitt den energien som klubben hadde håpet på. Laget har hevet seg kvalitetsmessig, men poengene uteblitt for den tradisjonsrike klubben.

Pittsburgh vant tilsvarende oppgjør 3-2 for ikke mange timene siden, og vil naturligvis være storfavoritter igjen mot Buffalo.

Pingvinene stiller uten Malkin som er ute med skade (lower body).

Buffalos store stjerne er også ute med skade. Det meldes upper body skade på Jack Eichel.

New Jersey Devils- New York Rangers (Kampstart 21:00)

Bortelaget Rangers har ikke råd til så mange feilskjær på sin vei mot årets sluttspill. Det er relativt jevnt i East Division, hvor det kun skiller ni poeng mellom Pittsburgh som ligger på 2.plass til Rangers som innehar 5.plassen.

Hjemmelaget Devils har nok vinket farvel til årets sluttspill og kan kun fokusere på å ødelegge New York-laget sine planer om sluttspill.

Bortelaget vant oppgjøret forrige natt med sifrene 6-3 i Maddison Square Garden. Er svenske Zibanejad i samme form som sist, så skal New Jersey-laget få det tøft nok en gang.

Djevelene er blant de dårligste lagene i undertall-spill og blant de dårligste i powerplay. Noe som også tilsier seg selv med tanke på deres tabellplassering.

Ingen nye skader å melde om på begge lag i følge NHL.com

Anaheim Ducks - Vegas Golden Knights (Kampstart 22:00)

Her møtes to lag som sliter i samme spilleform. Hjemmelaget er desidert det dårligste laget i overtall med 11,1% uttelling. Vegas-laget har heller ikke fått sitt overtallsspill til å fungere denne sesongen, hvor de innehar 17,1%.

Selv om de ikke har lykkes så veldig i powerplay, så har de plukket bra med poeng i årets sesong. Kun Colorado Avalanche som har flere poeng enn bortelaget i West Division denne sesongen.

Anaheim ligger sist i samme avdeling og kan med de riktige resultatene med seg og en lang seiersrekke ta seg til sluttspill.

Vegas Knights har denne rekken klare til kamp: Max Pacioretty, Chandler Stephenson, Mark Stone, og det kan bety problemer for Anaheim Ducks i kveld.

Alle kampene ser du på Viaplay

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.
Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins

Norsk Tipping:

4.60 - 4.70 - 1.47

Coolbet.com:

4.80 - 5.00 - 1.58

New Jersey Devils - New York Rangers

Norsk Tipping:

3.30 - 4.20 - 1.77

Coolbet.com:

3.65 - 4.60 - 1.85

Anaheim Ducks - Vegas Golden Knights

Norsk Tipping:

4.30 - 4.40 - 1.55

Coolbet.com:

4.90 - 4.75 - 1.60

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form