Lukk søk

Elitehockeyligaen

March 28, 2021

NHL i dag: Ovechkin mot Zibanejad

To spillere i form møtes til duell klokken 18:00 i Capital One Arena i kveld. Se hvilke kamper som starter før midnatt i NHL.

Søndagskvelden nærmer seg og det betyr NHL-kamper til hyggelige tider sett med norske tidssonen. Nitten.no har den seneste tiden kommet med anbefalinger til de som velger å benytte seg av tipping og odds. Så langt har Nitten.no truffet med 10 av 10 med sine anbefalinger og tips.

Washington Capitals - New York Rangers (Kampstart 18:00)

New York Rangers reiser til hovestaden med en innholdsrik uke bak seg. Philadelphia fikk gjennomgå hele to ganger, men i går så måtte de gi tapt for Flyers. Svenske Zibanejad scoret New York-lagets eneste mål, men står med utrolige syv scoringer på 10 dager for bortelaget.

En annen som også har funnet nettmaskene i det siste er russiske Ovechkin for Washington. Sist kamp scoret han to mål mot New Jersey Devils, hvor hans lag vant enkelt 4-0 i sin egen hjemmearena.

Hjemmelaget innehar 24,4% i overtall, noe som plasser de på en åttende plass i NHL. New York Rangers på 18,2% som er langt nede på listen. Mye av grunnen til dette er nok hjemmelaget kaptein Ovechkin som har denne spilleformen som din spesialitet.

Dette blir nok jevnt, og over/undertall-spillet kan avgjøre. Vi tror at hjemmelaget tar med seg poeng i denne kampen!

Detroit Red Wings - Columbus Blue Jackets (Kampstart 21:00)

Det samme oppgjøret ble spilt i går, hvor Detroit vant 3-1 over dagens motstander. I vår analyse fra i går så trodde vi at hurtigheten til Detroit kunne felle Columbus, noe vi også vi bemerke i denne kampen.

De tre første rekkene til hjemmelaget produserte hvert sitt mål. Det vil øke på selvtilliten, hvor bortelaget fortsatt mangler Koorpisalo til denne kampen.

Første rekka til Columbus med blant annet Patrick Laine var totalt fraværende i går, så det blir spennende å se om det kan vise seg mer frem i dagens kamp.

En helt åpen kamp, hvor vi kanskje tror selvtilliten til hjemmelaget kan spille de en fordel. Derfor tror vi hjemmelaget tar poeng igjen!

Boston Bruins - New Jersey Devils (Kampstart 21:00)

Boston holdte på å avgi poeng mot jumbo-plasserte Buffalo i går. Heldigvis for hjemmelaget så snudde de kampen to ganger og vant til slutt 3-2. Ingen stor forestilling av Bruins som kanskje ikke anstrengte seg veldig i går.

Bortelaget Devils kan klatre på tabellen siden de har noen kamper til gode på nedre del. Har 18 poeng på 15 bortekamper, noe som er akseptabelt med tanke på deres plassering. Bosten Bruins har ikke en hjemmestatistikk som skremmer dagens motstandere, men har kapret 18 poeng på 13 hjemmekamper i serien.

Laget fra New Jersey vil nok revansjere sitt 4-0 tap mot Washington i går, men spørsmålet er om de har kvaliteten til dette mot et ellers godt Boston Bruins lag.

Hjemmelaget brukte lite energi i går, og bør ha overskudd til denne kampen.

Hvem får mest fordel? Vi tror hjemmelaget, og derfor blir det en hjemmeseier i TD Garden i kveld!

St.Louis Blues - Anaheim Ducks (Kampstart 23:00)

Alle kampene ser du på Viaplay.no

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

Washington Capitals - New York Rangers

Norsk Tipping:

1.95 - 3.95 - 2.90

Coolbet.com:

2.00 - 4.50 - 3.15

Detroit Red Wings - Columbus Blue Jackets

Norsk Tipping:

3.20 - 3.90 -1.85

Coolbet.com:

3.50 - 4.25 - 1.93

Boston Bruins - New Jersey Devils

Norsk Tipping:

1.72 - 4.10 - 3.50

Coolbet.com:

1.87 - 4.43 - 3.59

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form