Lukk søk

Fjordkraftligaen

May 21, 2021

Narvik tapte i tingretten: - Da har vi hvert fall forsøkt

Oslo tingrett har i dag besluttet at Narviks begjæring om midlertidig forføyning tas ikke til følge. Det betyr at nedrykket kommer stadig nærmere i nord.

- Det er ikke så mye å kommentere. Det var ikke det resultatet vi hadde håpet på, og det må vi bare ta til etterretning, sier Narvik-advokat Per A. Flod til nitten.no.

- Det er litt uoversiktelig, men at de mener det som har med kampreglement og slikt å gjøre ikke er et rettskrav er ikke kjempeoverraskende. Vi var klar over at det var en vanskelig bit å komme gjennom på. Så det er der vi står nå. Da har vi hvert fall forsøkt dette også, sier Flod.

Må betale 120.000

Slutningen sier at saken fremmes og at begjæringen om midlertidig forføyning ikke tas til følge. I tillegg må Narvik betale 120.000 kroner som erstatning for saksomkostninger til Norges Ishockeyforbund.

- Jeg er glad for rettens konklusjon og håper vi nå kan gå videre. Norsk ishockey fortjener nå at vi bruker energien på å planlegge kommende sesong og ikke minst gleder oss over VM som starter denne helgen, uttaler ishockeypresident Tage Pettersen til hockey.no.

- Hva nå, Flod?

- Nei, det kan ikke jeg si. Det er ikke noe jeg skal avgjøre, men det er noe Narvik må ta standpunkt til.

Flod og Narvik-leder Terje Feragen snakket sammen raskt etter kjennelsen fredag formiddag. Der anbefalte Flod klubben å tenke på veien videre til over pinsen.

Sverige?

Narvik-leder Feragen har tidligere varslet at det vil bli reist erstatningssak mot ishockeyforbundet dersom laget ikke beholder plassen i Fjordkraft-ligaen.

- Det ligger i samme løypen som det har gjort. Det har ikke vært oppe til behandling, men vi må snart gjøre noe med det også dersom det er noe man ønsker å forfølge, sier Flod.

Terje Feragen har tidligere uttalt til nitten.no at spill i norsk 1. divisjon ikke er økonomisk bærekraftig for Narvik med klubbens høye reiseutgifter. Klubblederen lanserte da samtidig ideen om mulig comeback i det svenske seriesystemet.

- Vi har ikke gjort noe mer med den saken. Det har ikke vært fokus nå, sa Feragen for to uker siden og la til at det i verste fall blir breddesatsing i byen kommende sesong.

Foto: Bjørn-Christian Roksvåg, nitten.no

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form