Lukk søk

Elitehockeyligaen

May 19, 2021

Nå vil Connor McDavid vinne Stanley Cup med Edmonton Oilers

Stanley Cup har startet og det er flere lag som har rukket spille to kamper allerede. I natt er det duket for Edmonton Oilers og Connor McDavid.

Under nattens kamper så ble det favorittseier i alle kampene. Pittsburg Penguins vant 2-1 over New York Islanders og utlignet serien til 1-1.

Florida Panthers har vært en overraskelse denne sesongen, men sluttspill-laget Tampa Bay Lightning har virkelig kommet godt i gang. Nå leder de 2-0 i kamper, og Panthers står ovenfor en vanskelig oppgave.

Zuccarello og Minnesota Wild var høyt oppe etter at de overraskende slo Vegas Golden Knights i den første kampen. I går kom Las Vegas-laget tilbake og utlignet til 1-1. Nordmannen kom ikke på poeng-listen.

Se målene fra i natt her

Edmonton Oilers - Winnipeg Jets

Endelig er det duket for en canadisk-oppgjør i Stanley Cup, hvor en av verdens beste ishockeyspillere skal i aksjon. Olje-laget havnet til slutt på en 2.plass bak Toronto Maple Leafs i grunnserien. McDavid samlet sammen imponerende 105 poeng på 56 kamper under årets grunnserie og spørsmålet er om han kan fortsette å løfte laget med sin poengproduksjon i Stanley Cup.

- Vi forsvarer oss bedre, og spiller hardere enn før. Jeg føler at gutta begynner å forstå litt mer nå inn mot sluttspillet og vet hva som gjelder for å vinne. Nå er fokuset på å vinne fire kamper mot Winnipeg, forteller superstjernen til NHL.com

McDavid har gjort 22 poeng mot Jets denne sesongen (syv mål og 15 assist), og Oilers har godt tak på dagens motstander hvor fasiten ble 7-2-0

- Mine poeng i i grunnserien har ingenting å si. Er et helt annet spill i sluttspillet, og vi må være pålogget fra første dropp, sier canadieren til samme kanal.

Skal bortelaget lage en overraskelse i denne serien, så må de stoppe superstjernen. Det er lettere enn gjort, og spørsmålet er om de virkelig har kvaliteten til å gjøre det. Hvis ikke, nei da blir det McDavid-show i dette canadiske oppgjøret.

Colorado Avalanche - St.Louis Blues (1-0)

Det ble meget interessant i den første kampen, hvor den svenske kapteinen for Colorado ga publikum et "Gordon Howe-hattrick". Et hattrick som er populært hos publikum, hvor spilleren har mål, assist og slosskamp i en og samme kamp.

Sist kamp var jevn i 40 minutter før maskineriet fra Colorado feiet over et Blues-lag som ikke hadde mye å stille opp med. Det er en enorm fart i dette laget, og bli ikke overrasket om du ser Colorado i en Stanley Cup-finale denne sesongen.

Poengene bryr ikke Gabriel Landeskog seg noe særlig om.

- Naturligvis gøy å bidra offensivt, men i sluttspillet så betyder ikke personlig statistikk noe som helst. Alt handler om vinne kamper, forteller svensken til Aftonbladet.

Publikum er også tilbake i Ball Arena. Det gleder svensken.

- Det har vært mange måneder uten supportere, og fantastisk at de var tilbake. Selv om ikke alle kan komme enda, så føltes det ut som fult hus sist kamp. Det gir oss så masse energi og inspirasjon, fortalte svensken etter forrige kamp.

Denne serien kan virkelig hjemmelaget avgjøre etter fire kamper. En ting er sikkert. De vinner i kveld.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

Edmonton Oilers - Winnipeg Jets

Hvilket lag går videre til neste runde?

Coolbet

Edmonton Oilers - 1.65

Winnipeg Jets - 2.30

Dagens kamp

Coolbet:

2.05 - 4.28 - 3.24

Norsk Tipping:

1.92 - 4.00 - 2.90

Colorado Avalanche - St.Louis Blues

Coolbet:

1.54 - 5.15 - 5.33

Norsk Tipping:

1.45 - 4.40 - 5.00

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form