Lukk søk

Elitehockeyligaen

October 11, 2021

Medaljehåp i Fredrikstad: - Vi kan gå hele veien

Stjernen uttalte topp fem som sitt mål før sesongen. Etter 10 kamper topper laget tabellen, og nå øyner supporterne håp om medalje.

Foto: Ole Nylende, Hockey4you

Tabellen lyver ikke. 10 kamper er spilt og øverst ligger Fredrikstad-laget som før sesongen var blitt tippet midt på tabellen av ulike hockey-eksperter i Norge. Supporter-ikon hos Stjernen-supporterne øyner håp om at kanskje hans lag kan komme på samme plass som de gjorde i 1987. Da ble de seriemestere.

- Da hadde vært gøy, og jeg merker at interessen og praten rundt Stjernen er mye større nå enn det har vært før. Sjeldent det har vært så trangt på ståplass som det har vært i de siste kampene, forteller Runar Sandsengen

- Jeg lar meg ikke overraske over det Stjernen-laget lengre. Av det jeg har sett så langt så kan vi gå hele veien. Men det beror litt på hva vi får av skader i fremtiden, avslutter, den tidligere Red Beavers-lederen.

Stjernen topper tabellen med 24 poeng. Hele fire poeng ned til Stavanger Oilers som befinner seg som nummer to.

- Vi har vært de beste offensivt

Hovedtrener Anders Olsson var en blid mann etter gårsdagens seier mot Sparta, og innrømmer at hans lag burde avgjort kampen tidlig i 1.periode.

- Ut i fra dem sjansene vi har så burde vi drept denne kampen etter 20 minutter. Men som mot Grüner så fikk vi ikke pucken inn, selv om vi spiller bra. Heldigvis så løsnet det litt i dag, forklarer Olsson.

- Nå har vi møtt alle lag, og jeg må si at jeg synes vi har vært det beste offensive laget i ligaen denne første runden. Litt spesielt å si, men mot Grüner sist så spiller vi en flott offensiv ishockey, men pucken ville ikke inn rett og slett.

- Hvilket av lagene du har møtt har vært mest utfordrende?

- Sparta! Du har en fin energi og har gjort ting vanskelig for oss i begge kampene. Stavanger Oilers slo oss, men jeg synes Sparta er dem vi har slitt mest mot. De kampene vil alltid leve sitt eget liv.

Vil ikke snakke medalje

Hovedtreneren ønsker ikke å snakke om medaljemuligheter i Plankebyen.

- Nei, du får ikke meg til å snakke om det. Vi forbereder oss til neste kamp, og tar kun en kamp av gangen. Det blir litt kjedelig svar, men det får dere tåle, flirer han.

- Hva tenker du om at det litt trykk rundt Stjernen om dagen?

- Vi ønsket oss litt rock "n" roll og det har vi vel fått? undrer han. Men vi er veldig fornøyde med det vi har levert så langt hvor vi har hatt gode keepere og spilt med syv backer.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form