Lukk søk

Fjordkraftligaen

June 29, 2022

MS-troppen tar form: - Unge og hardtarbeidende spillere

Manglerud Star lover en spennende satsing fremover, og nå presenterer klubben de ti første spillerne i troppen for 2022/2023-sesongen.

Foto med tillatelse: Lisbeth Halvorsen

Med tidligere landslagstrener Roy Johansen som ny sjef er det spennende tider i Manglerudhallen. Oslo-klubben jobber for tiden med å bygge troppen og offentliggjør nå ti spillere som er på kontrakt for den kommende sesongen:

Tobias Degvold, Theodor Freidher Hamm, Anders Jonassen, Kristoffer Tapper, Christoffer Berger, Joachim Lunde Hermansen, Lucas Loob Trygg, Shafaat Hashim, Theodor Steen-Gulbrandsen, Theodor Erevik Solland.

- Lagbyggingen er godt i gang. Et fint knippe av unge og hardtarbeidende spillere som vi er glade for å ha med oss, melder MS på sin hjemmeside.

Berget plassen

Klubben melder samtidig at de vil presentere flere spillere som har forlenget sine avtaler samt andre nykommere i tiden fremover.

Første treningskamp spilles mot Lillehammer i Oslo 16. august, fire dager senere venter Grüner på Grünerløkka, tre dager senere møtes de to naboklubbene nok en gang og 1. september møtes Vålerenga og MS på Jordal.

Manglerud Star berget plassen på øverste nivå gjennom en dramatisk kvalifisering der 12 poeng holdt til førsteplass på bedre målforskjell enn Grüner og ett poeng foran Narvik i vår. Uavgjort ved full tid i siste match mellom Oslo-klubbene sørget for at nordlendingene ble på nivå to.

Satser

Den nye MS-styrelederen Henning Thoresen varslet senere til TV 2 at det legges opp til en spennende satsing i «garasjen» fremover:

- Mange kommer til å få litt hakeslepp for vi skal presentere noe veldig spennende. Vi må få mer lidenskap inn, og skal få flere og større sponsorer med på et talentutviklingsprosjekt, har Thoresen uttalt til TV 2.

- Nå prøver vi å bygge en ny struktur fra MS. Vi skal jobbe bedre sammen for det langsiktige perspektivet for å utvikle talenter og håpe det gir utslag på tabellen på sikt. Å utvikle talenter er vi best på i Norge.

Kampens beste spillere

No items found.
No items found.
No items found.

...

Bli med på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form